Nejprodávanější knihy v roce 2022
poezie

Zpěvník
Zpěvník obsahuje texty a notové zápisy 52 písní oblíbené české zpěvačky, harmonikářky a hudební skladatelky Radůzy.
poezie

Zpěvník

269 Kč
Cestou s mnoha verši
Kniha nabízí nejen obsáhlý výbor z básnické tvorby Oldřicha Mikuláška, ale i průvodní komentáře a studie.
poezie

Cestou s mnoha verši

539 Kč
Silážní jámy
(4x)
Silážní jámy mají různou kapacitu a také konstrukčně jsou pestré, mohou být průjezdné a neprůjezdné, nadzemní, polozapuštěné, zapuštěné. Při silážování může být ohroženo životní prostředí dvěma faktory: zápachem a silážní šťávou…

poezie

Silážní jámy

231 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
poezie

Kniha o

399 Kč
Básnické spisy
(3x)
Kompletní Březinovo básnické dílo v novém komentovaném vydání.
poezie

Básnické spisy

359 Kč
Odkud to přichází?
Sbírka Odkud to přichází? obsahuje výběr z básní, které Vladimír Mikeš napsal po vydání sbírek Pozdní sběr a Poemy (2015), a to od konce roku 2015 do konce roku 2018.
poezie
Ukázky

Odkud to přichází?

224 Kč
Havran
V rámci souborného vydání díla básníka, prozaika, esejisty a překladatele Jana Zábrany (1931–1984) vychází po svazcích Nápěvy a Básně třetí rozsáhlý svazek jeho poezie, jímž se souborné vydání Zábranových básní uzavírá.
poezie

Havran

449 Kč
Kráky
(1x)
Hudebník David Stypka publikoval v období od února 2019 do listopadu 2020 na Instagramu básně, jimiž reagoval, obvykle s ilustrací nebo fotografií, na různé okamžiky a vytvářel jakýsi deník ve formě postřehů, komentářů, pocitů.
poezie

Kráky

261 Kč
Magorské modlitby
(4x)
Ivan M. Jirous byl nejen duchovní vůdce undergroundu, vězeň, básník a magor, ale též velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlepší básně duchovní a seřazeny shora dolů: Nejprve Bůh ve třech podobách – Stvořitel, Vykupitel a Utěšitel.
poezie
Ukázky

Magorské modlitby

260 Kč
Rýmy vědami cinklé
Třetí autorova kniha rýmů, tentokrát zaměřená na rýmy kolem fyzikálních, matematických, geometrických a dalších disciplín.
poezie

Rýmy vědami cinklé

173 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>