Nejprodávanější Kniha v roce 2022
pro nejmenší

Logopedie pro nejmenší - 11%
Pracovní sešit plný her, doplňovaček, obrázků a úkolů pro rozvoj komunikačních dovedností a výslovnosti. Logopedie není jen nácvik správné výslovnosti.
pro nejmenší
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

179 Kč
159 Kč
Prvních sedm pohádek - 11%
Sbírka sedmi nejznámějších pohádek pro nejmenší, odvyprávěných jako básničky. Žádné zkratky, ale plnohodnotné pohádky s kompletním dějem a dlouhé právě tak, aby každá z nich vystačila na přečtení dětem před spaním.
pro nejmenší
Ukázky

Prvních sedm pohádek

224 Kč
199 Kč
Jak to funguje - Traktor - 11%
Proč je traktor tak užitečný? A z jakých dílů se skládá? Leporelo pro malé farmáře obsahuje ilustrace s výřezy a jednoduché, základní informace o traktorech.
pro nejmenší

Jak to funguje - Traktor

224 Kč
199 Kč
V Zoo - nálepkové puzzle - 11%
Tento sešit pro nejmenší děti s více než 190 samolepkami nabízí tři nejoblíbenější aktivity: vybarvování, puzzle a nalepování samolepek. Tak hurá do toho!
pro nejmenší

V Zoo - nálepkové puzzle

53 Kč
47 Kč
Moje kniha her a aktivit 2+ - 11%
Má vaše dítě dlouhou chvíli? Sáhněte po pracovním sešitu Moje kniha her a aktivit pro děti od 2 let. Rozvíjí pozorovací schopnosti a manuální dovednosti.
pro nejmenší

Moje kniha her a aktivit 2+

80 Kč
71 Kč
Moje kniha her a aktivit 3+ - 11%
Má vaše dítě dlouhou chvíli? Sáhněte po pracovním sešitu Moje kniha her a aktivit pro děti od 3 let. Rozvíjí pozorovací schopnosti a manuální dovednosti.
pro nejmenší

Moje kniha her a aktivit 3+

80 Kč
71 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
pro nejmenší
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(2x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka ve sněhu.

pro nejmenší

Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Kouzelné malování - Mazlíčci - 11%
Speciální fix naplň vodou a oživ veselá zvířátka skrývající se na stránkách této mile ilustrované knížky. Poté sleduj, jak obrázky pomalu schnou a barvy mizí.
pro nejmenší

Kouzelné malování - Mazlíčci

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 231 položek
<< < 1 2 3 4 .. 24 > >>