Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
sci-fi

Toulavá Země - 20%
(2x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi
Ukázky

Toulavá Země

249 Kč
199 Kč
Krvavý spolek - 20%
(1x)
Tanithští první byli staženi z přední linie a užívají si zaslouženého odpočinku. Ten se ale blíží ke konci. Nepřátelský vězeň – jeden ze smrtícího Krvavého spolku – chce zradit své pány, ale mluvit bude jedině s plukovníkem komisařem Ibramem Gauntem.
sci-fi
Ukázky

Krvavý spolek

149 Kč
119 Kč
Obrněni pohrdáním - 20%
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
119 Kč
Vzpomínka na Zemi
(11x)
Závěrečný díl epické trilogie Vzpomínka na Zemi. Půl století po Bitvě soudného dne mezi lidmi a Trisolarany stále trvá napjaté přiměří, jehož zárukou je fundamentální princip temného lesa.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

319 Kč
Hyperion - 20%
(3x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

248 Kč
198 Kč
Ultimus - 20%
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života.
sci-fi
Ukázky

Ultimus

279 Kč
223 Kč
Hu! - 40%
FIRMA NEDOMÝ & PRUS: MAGNET NA ZÁHADY Jedna rána bezzákluzového děla udělala z Kazika Pruse hromádku krvavého šrotu a lékař šarlatán pseudodoktor Kurz z něho udělal kyborga.
sci-fi
Ukázky

Hu!

199 Kč
119 Kč
0 Tu, svazek první - 20%
(9x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek první

298 Kč
238 Kč
Temný les
(12x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi. Pokračování světového fenoménu od nejlepšího čínského autora science fiction.
sci-fi
Ukázky

Temný les

279 Kč
V Krvavém pásu - 20%
(1x)

V krvavém pásu musí lidstvo vybojovat další klíčovou bitvu s korzáry.

Válka s Korzáry nekončí ani ve chvíli, kdy se v lidmi kolonizované části vesmíru objeví potenciální mocný spojenec – mimozemská rasa, která má s tajemnými agresory vlastní drsné zkušenosti.

sci-fi
Ukázky

V Krvavém pásu

279 Kč
223 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
sci-fi
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2 - 20%
(12x)
Druhá část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2

148 Kč
118 Kč
Muž, který spadl na Zemi - 20%
(1x)
Muž, který spadl na Zemi je příběhem Thomase Newtona, mimozemského návštěvníka, jenž byl v lidské podobě vyslán na naši planetu, aby zachránil svůj umírající lid.
sci-fi
Ukázky

Muž, který spadl na Zemi

198 Kč
158 Kč
Voják - 20%
(2x)
Ve vzdáleném koutě vesmíru, na samotné hranici mezi lidskými državami Řádu a královstvím krabovitých pradorů, se nachází bezprostřední hrozba veškerému inteligentnímu životu...
sci-fi
Ukázky

Voják

179 Kč
143 Kč
Poslední rozkaz - 20%
(5x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
sci-fi
Ukázky

Poslední rozkaz

149 Kč
119 Kč
Pád Hyperionu - 20%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
sci-fi
Ukázky

Pád Hyperionu

298 Kč
238 Kč
0 Tu, svazek druhý - 20%
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek druhý

298 Kč
238 Kč
Kapitán - 20%
(1x)
Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – všichni vybavení tou nejmodernější a nejničivější technikou, postupují do Pustiny na území, kam lidská noha už stovky let nevstoupila.
sci-fi
Ukázky

Kapitán

259 Kč
207 Kč
Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče - 20%
(12x)
První díl literární podoby kultovního televizního sci-fi seriálu.
sci-fi
Ukázky

Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

98 Kč
78 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3 - 20%
(9x)
Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 370 položek
<< < 1 2 3 4 .. 19 > >>