Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
erotika

Jednou za život - 20%
Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady. Emily nastupuje do nové práce.
erotika
Ukázky

Jednou za život

424 Kč
339 Kč
Umění mrdati - 20%
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
erotika
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
40 Kč
Vzduch, který dýchá - 20%
(1x)
Před Tristanem Colem mě varovali. „Drž se od něj dál,“ říkali mi. „Je krutý.“ „Je chladný.“ „Je divný.“ Je tak snadné odsoudit člověka na základě jeho minulosti.
erotika
Ukázky

Vzduch, který dýchá

269 Kč
215 Kč
Pan Pracháč - 20%
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
erotika
Ukázky

Pan Pracháč

229 Kč
183 Kč
Smlouva na lásku - 20%
(2x)
Nathana Dumonta zná v Nashvillu každý. Tak už to chodí, když s půlkou města obchodujete a s druhou spíte. Před čtyřmi lety navíc přišel o snoubenku, která beze stopy zmizela.
erotika
Ukázky

Smlouva na lásku

279 Kč
223 Kč
Hřích - 20%
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
erotika
Ukázky

Hřích

239 Kč
191 Kč
Naostro - 20%
Pokud se vám povídky „Proč ženy nekouří doutníky“ a „Proč muži nenosí podvazky“ zdály být příliš nechutné či skandální, věřte, že kniha „Naostro“ je ještě mnohem těžšího kalibru.
erotika
Ukázky

Naostro

89 Kč
71 Kč
Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové - 20%
(2x)
V kultovních erotických memoárech Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové zestárlá rakouská prostitutka, nyní vážená občanka vedoucí ctnostný život, vzpomíná na raná léta zaučování do své profese.
erotika
Ukázky

Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové

100 Kč
80 Kč
Freed - 20%
(4x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
erotika
Ukázky

Freed

459 Kč
367 Kč
Království hříchu - 20%
Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo.
erotika
Ukázky

Království hříchu

229 Kč
183 Kč
30 nocí vášně - 20%
(1x)
Poslední, co Glenna O'Donaldová čekala, že najde na hřbitově, je balíček karet. Ovšem ne ledajakých karet! Při pohledu na tyhle by se jeden zastyděl! Obsahují totiž instrukce ke skutečně netradičním postelovým hrátkám!
erotika
Ukázky

30 nocí vášně

254 Kč
203 Kč
Nevhodné! - 20%
(1x)
Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor.
erotika
Ukázky

Nevhodné!

209 Kč
167 Kč
Skandální vášeň - 20%
Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila.
erotika
Ukázky

Skandální vášeň

269 Kč
215 Kč
Rivalové - 20%
Hádky nebyly ještě nikdy tak sexy! Weston Lockwood je zosobněním všeho, co Sofie Sterlingová na mužích nemůže vystát – je vysoký, chytrý, namyšlený a až příliš krásný. Navíc by ho měla nesnášet.
erotika
Ukázky

Rivalové

279 Kč
223 Kč
Vzdorující královna - 20%
(1x)
Jsem jeho zábava. Jeho hračka. Splátka dluhu. Říkám si, že Mounta nenávidím, ale tělo mě zradí pokaždé, když vstoupí do místnosti. Jak ho můžu chtít, a současně se ho bát? Varovali mě, že mi poplete hlavu.
erotika
Ukázky

Vzdorující královna

229 Kč
183 Kč
Milostná růže - 20%
Milostná růže pojednává o zprvu nevinném hraběcím synovi, který je svými bratranci zasvěcován do erotických radovánek a který se následně rozhodne vytvořit si vlastní harém na svém bretaňském zámku.
erotika
Ukázky

Milostná růže

50 Kč
40 Kč
Hříšná jízda - 20%
Začtěte se do letních příběhů ze zakázaného, ale o to žhavějšího prostředí závodění a vysokých sázek za hranou zákona. Realita, do které se s hlavními hrdinkami ponoříte, vás pohltí.
erotika
Ukázky

Hříšná jízda

239 Kč
191 Kč
Naostro 3 - 20%
Třetí pokračování příběhů Naostro se může někomu zdát už trochu moc, neboť obsahuje prvky BDSM, ale co je pro jednoho úchylka, pro druhého může být neskonalá rozkoš. Necháme tedy na laskavém posouzení čtenáře, co je ještě košer a co už je za hranou.
erotika
Ukázky

Naostro 3

189 Kč
151 Kč
Šéf - 20%
(1x)

Když jsem poprvé potkala Chase Parkera, neudělala jsem zrovna dobrý dojem. Schovávala jsem se právě u toalet v restauraci a nechávala svojí kamarádce vzkaz na záznamníku, ve kterém jsem ji zoufale prosila, aby mě vysvobodila z jednoho příšerného rande.

erotika
Ukázky

Šéf

239 Kč
191 Kč
Všechno, co chci - 20%
(1x)
Protiklady se přitahují – ona do světa reklamy nezapadá vzhledem, ale svou práci miluje.
erotika
Ukázky

Všechno, co chci

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 110 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>