Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
hobby

Háčkovaná ZOO - 20%
Autorka úspěšných knih Háčkování a Háčkování 2 předkládá další podrobné a srozumitelné postupy na zhotovení 20 úžasných háčkovaných zvířátek ze ZOO s krátkou vysvětlující školičkou základů techniky v úvodu.
hobby
Ukázky

Háčkovaná ZOO

169 Kč
135 Kč
Masožravé rostliny - 20%
Publikace je určena především začátečníkům, kteří si zakoupili masožravou rostlinu a nevědí, co s ní. Ocení ji i ti, kdo doma pěstují běžné pokojové rostliny a mají chuť zkusit něco nového, ale užitečná bude i profesionálním pěstitelům.
hobby
Ukázky

Masožravé rostliny

144 Kč
115 Kč
100 kreativních metod a her na semináře a workshopy - 20%
Knížka přináší 100 atraktivních metod, her a nápadů na semináře a workshopy, které nadchnou účastníky a zvýší efektivitu vzdělávání. Široké spektrum metod a her zlepší přípravu a začátek semináře, zatraktivní jeho průběh, vyhodnocení a závěr.
hobby
Ukázky

100 kreativních metod a her na semináře a workshopy

212 Kč
170 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
hobby
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Daleké cesty - 20%
Populární německá turistka Christine Thürmerová absolvovala mnoho dálkových túr, některé trvaly dokonce šest měsíců. Dozvíte se o inspirativních dobrodružstvích z Pacifické hřebenovky či z Austrálie. Zkušená autorka v knize vysvětluje, co si vzít s sebou i spoustu dalších rad a tipů, čehož můžete…
hobby
Ukázky

Daleké cesty

209 Kč
167 Kč
Hry do lesa a do přírody - 20%

Příroda, hry a dobrá zábava – ideální recept na víkendový výlet! Hledáte způsob, jak v dětech pěstovat lásku k přírodě, nebo si jen chcete zpestřit výlet zábavnou hrou? Sáhněte po naší knize! Najdete zde řadu zajímavých aktivit a činností, díky nimž děti získají základní poznatky o přírodě a naučí se, jak se k ní chovat.

hobby
Ukázky

Hry do lesa a do přírody

169 Kč
135 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
hobby
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Betonové dekorace - 20%
Vzestup trendu severského stylu přinesl do tvoření nový prvek – beton. Splňuje totiž požadavky minimalismu, elegance a snadné kombinovatelnosti. Tato kniha vhodná i pro naprosté začátečníky vám poradí, jak postupovat, když si některou z oblíbených dekorací chcete vyrobit doma.
hobby
Ukázky

Betonové dekorace

149 Kč
119 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby
Ukázky

Pracujeme se dřevem

127 Kč
102 Kč
Quilling - 20%
Pronikněte do tajů populární výtvarné techniky stáčených papírových proužků – quillingu.
hobby
Ukázky

Quilling

254 Kč
203 Kč
Svíčky - 20%
Stejně jako kouzlo hřejivého světla svíček zůstává po staletí v oblibě i jejich ruční výroba.
hobby
Ukázky

Svíčky

195 Kč
156 Kč
Velká kniha hádanek - 20%
Unikátní publikace Velká kniha hádanek obsahuje více než 600 hádanek setříděných do osmi tematických okruhů.
hobby
Ukázky

Velká kniha hádanek

149 Kč
119 Kč
Trénink herní přirozenosti - 20%
Podstatou této knihy je přiblížit trenérům sportovních her, koučům, učitelům a v neposlední řadě i rodičům, jak funguje sebeuvědomování při sportovním výkonu a na základě toho nastínit novou cestu, jak postupovat při výchově sportovních talentů.
hobby
Ukázky

Trénink herní přirozenosti

169 Kč
135 Kč
Paličkování II - 20%
Kniha navazuje na úspěšný titul Paličkování. Ucelená metodická linka pokračuje výukou základních půdic a jejich kombinací. V samostatných kapitolách se krajkářky seznámí se základní charakteristikou vzoru, s jeho variantami a s použitím barevných prvků.
hobby
Ukázky

Paličkování II

254 Kč
203 Kč
Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
hobby
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
hobby
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Tvoříme z ovčí vlny - 20%
Zpracování ovčí vlny bylo známo již v dávných dobách. Velmi zajímavá technika popsaná v nové knize edice Šikovné ruce obohacuje základní řemeslný způsob zpracování ovčí vlny a je velkým přínosem v tvůrčí oblasti.
hobby
Ukázky

Tvoříme z ovčí vlny

118 Kč
94 Kč
Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě - 20%
Kdo by nechtěl mít na své zahradě jezírko nebo potůček! Málokdo ale má to štěstí, že vodní plochu či tok má na svém pozemku už od přírody. Pro ty ostatní je určena tato knížka, jejíž autor čerpá ze svých bohatých profesních zkušeností.
hobby
Ukázky

Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě

101 Kč
81 Kč
Keramika I - 20%
Jak napovídá název, při vytváření výrobků podle této knihy nebudete potřebovat žádné zvláštní pomůcky. Publikace vás seznamí s různými technikami, které se používají při modelování z hlíny — modelování z hroudy, plátů, válečků, kuliček a volné ruky.
hobby
Ukázky

Keramika I

110 Kč
88 Kč
Krajkářství - 20%
Téměř po sto letech vychází opět publikace, věnovaná paličkované krajce. Kromě základů techniky paličkování s názornými kresbami přináší rozsáhlý vzorník základních typů krajek i s podvinky.
hobby
Ukázky

Krajkářství

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 96 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>