Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
rodina a dítě

Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Rodičovština - 20%
(1x)
Co je to „rodičovština“? Zdánlivě nevinné fráze, které rodiče používají v komunikaci s malými dětmi. Věděli jste, že pochvalou „To se ti moc povedlo!“ můžete dítěti ve skutečnosti ublížit nebo že když potomka nutíte, aby hezky poděkoval, jde o nejhorší možný způsob, jak ho naučit slušnému chování?
rodina a dítě
Ukázky

Rodičovština

279 Kč
223 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
rodina a dítě
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
rodina a dítě
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 20%
(1x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
rodina a dítě
Ukázky

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

195 Kč
156 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

rodina a dítě
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

rodina a dítě
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Výukové metody v pedagogice - 20%
Jedinečný didaktický text se komplexně zabývá tématem výukových metod - jejich vývojem a klasifikací.
rodina a dítě
Ukázky

Výukové metody v pedagogice

195 Kč
156 Kč
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte - 20%
(2x)
Nestor české dětské psychologie, renomovaný autor a uznávaný odborník zve rodiče na výpravu do jednoho období lidského života – do doby od narození až do předškolního věku.
rodina a dítě
Ukázky

Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte

220 Kč
176 Kč
Připravte děti na život - 20%

Jak si děti můžou tvořit svůj život Tato kniha vás originálním způsobem seznámí s tím, jak v dětech rozvíjet tzv. soft skills, tedy základní dovednosti, které jsou potřebné pro spokojený život.

rodina a dítě
Ukázky

Připravte děti na život

209 Kč
167 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
rodina a dítě
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
rodina a dítě
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
rodina a dítě
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
rodina a dítě
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Krok za krokem 1. třídou - 20%
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou.
rodina a dítě
Ukázky

Krok za krokem 1. třídou

220 Kč
176 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
rodina a dítě
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Kéž by to naši četli - 20%
Každý rodič si přeje, aby jeho dítě bylo šťastné, a nechce to pokazit (tak jako to pokazili jeho rodiče!). Ale jak na to?
rodina a dítě
Ukázky

Kéž by to naši četli

198 Kč
158 Kč
Spermie v kelímku - 20%
(1x)

Každej zná nějakej pár, kterej se snaží o dítě a moc mu to nejde, no ne? To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou.

rodina a dítě
Ukázky

Spermie v kelímku

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 285 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>