Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
psychologie

Probouzení tygra - 20%
(1x)
Populárně-naučná kniha srozumitelně popisuje symptomy traumatu a kroky, které je třeba podniknout k jejich léčení.
psychologie
Ukázky

Probouzení tygra

180 Kč
144 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
psychologie
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
psychologie
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Ještě to promysli - 20%
(1x)
Kolik rodinných oslav a pracovních jednání skončilo dusnem, kolik podnikatelských nápadů bankrotem! Jen kvůli strachu připustit, že nikdo z nás nemá patent na rozum. Co ale dělat, když zjistíme, že nám naše stará přesvědčení už neslouží?
psychologie
Ukázky

Ještě to promysli

289 Kč
231 Kč
Šum - 20%
(1x)
Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahneman, psycholog a nositel Nobelovy ceny za poznatky o kognitivním zkreslení, nedopadá to pro nás vůbec dobře!
psychologie
Ukázky

Šum

375 Kč
300 Kč
Vývojová psychologie - 20%
Rozšířené vydání oblíbené publikace zpracovává psychický vývoj jedince v období dětství a dospívání.
psychologie
Ukázky

Vývojová psychologie

250 Kč
200 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 20%
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato kniha přesně tím nástrojem, který hledáte
psychologie
Ukázky

Sedm principů spokojeného manželství

249 Kč
199 Kč
AHA! Rodičovství - sourozenci - 20%
Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více...
psychologie
Ukázky

AHA! Rodičovství - sourozenci

269 Kč
215 Kč
Kurz zázraků - 20%
(4x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
psychologie
Ukázky

Kurz zázraků

425 Kč
340 Kč
Nevyšlapanou cestou - 20%
(4x)
Kniha uznávaného amerického psychoterapeuta, ve které se autor zabývá novou psychologií lásky, tradičních hodnot a duchovního růstu.
psychologie
Ukázky

Nevyšlapanou cestou

278 Kč
222 Kč
Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
psychologie
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Dopamin - 20%
(1x)
Proč v čase hojnosti, bohatství, svobody a technologického a medicínského pokroku nebývale postrádáme pocit štěstí a cítíme se naopak mizerně?
psychologie
Ukázky

Dopamin

299 Kč
239 Kč
Zrádná paměť - 20%
Zásadní kniha, která umožní porozumění vlastní paměti. Lidská paměť trpí nespornými slabostmi. Čím to, že si něco zapamatujeme a něco ne? Proč si člověk vzpomíná na svou první pusu a na desátou už ne?
psychologie
Ukázky

Zrádná paměť

249 Kč
199 Kč
Život s panikou - 20%
(1x)
Vyspat se do růžova. Bez problémů přejíždět po městě tramvají. Užít si klidnou dovolenou u moře a nestrachovat se, že každý pupínek může znamenat nevyléčitelnou nemoc…
psychologie
Ukázky

Život s panikou

149 Kč
119 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
psychologie
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
psychologie
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Jak se bránit toxickým lidem, manipulátorům a sociopatům - 20%
(2x)
Ať už je to panovačný spolupracovník, který vás neustále kritizuje, nebo urážlivý partner, který vás každý den podceňuje, toxičtí lidé vážně poškozují a ohrožují vaše zdraví, pohodu, a dokonce i život.
psychologie
Ukázky

Jak se bránit toxickým lidem, manipulátorům a sociopatům

288 Kč
230 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

psychologie
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
O svobodě myšlení

Na základě logiky a historických zkušeností rozebírá jeden z nejznámějších českých autorů hranice mezi dezinformací, informací a názorem.

psychologie
Ukázky

O svobodě myšlení

199 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 540 položek
<< < 1 2 3 4 .. 27 > >>