Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
příběhy ze života

Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Čarodějka a Zlatý elixír - 20%
Vítejte v dobrodružném světě malostranských čarodějek, které si dokážou poradit i v těch nejsložitějších situacích.
příběhy ze života
Ukázky

Čarodějka a Zlatý elixír

249 Kč
199 Kč
Labutí dům - 20%
(3x)

Půvabně ilustrovaná dětská kniha odehrávající se v období první republiky Píšou se 20. léta 20. století a Československem hýbe technický pokrok. Automobilismus, filmový průmysl i módní salony jen kvetou a všude se vznáší naděje a sny.

příběhy ze života
Ukázky

Labutí dům

269 Kč
215 Kč
Případy malého detektiva - 20%
Malý detektiv je pašák. Neohroženě se okamžitě pouští po horké stopě, aby dopadl pachatele krádeže. Ten hrdina se jmenuje Frantík Lebeda. Je ovšem pravda, že není úplně sám. Pomáhají mu nejlepší kamarádi Matěj, Zdíša a vlčák Kazánek.
příběhy ze života
Ukázky

Případy malého detektiva

279 Kč
223 Kč
Zimní hříbě - 20%

Některá pouta nezlomí ani nepřízeň osud. Jedenáctiletá Abbie je umístěna do pěstounské rodiny, protože její máma nezvládá pití a nedokáže se o ni starat. Na odlehlou farmu přijíždí plná vzdoru a vzteku.

příběhy ze života
Ukázky

Zimní hříbě

179 Kč
143 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

příběhy ze života
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Adam a tajemství Těžkovského hrádku - 20%
Do malého městečka Těžkov se načas přistěhuje desetiletý Adam, jehož rodiče odjeli na rok za prací do Anglie. Čeká ho zde to, co každého nováčka – nová škola, noví spolužáci, nové problémy.
příběhy ze života
Ukázky

Adam a tajemství Těžkovského hrádku

149 Kč
119 Kč
Berta puberta - 20%
(1x)
Mít starší sestru, která se najednou začne tak rychle a podivně měnit, je pěkná otrava! Protivná Albertýna chytla pubertu a naštvaná Apolenka je přesvědčená, že hůř už snad ani být nemůže…
příběhy ze života
Ukázky

Berta puberta

209 Kč
167 Kč
Encanto - Příběh podle filmu - 20%

Knížka k novému filmu společnosti Disney Encanto je příběhem neobyčejné rodiny Madrigalů. Žijí vysoko v kolumbijských horách, v kouzelném domě, na zázračném místě jménem Encanto.

příběhy ze života
Ukázky

Encanto - Příběh podle filmu

199 Kč
159 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
příběhy ze života
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Molly a kočičí kavárna - 20%
Když Mollyinu milovanou majitelku odvezou do pečovatelského domu, odmítne žít v novém domově, kterému vládne smečka zlých psů. Útěk za lepší budoucností ji dovede na práh staré kavárny, do které se právě nastěhovala nová majitelka.
příběhy ze života
Ukázky

Molly a kočičí kavárna

169 Kč
135 Kč
Pac a pusu z autobusu - 20%

Věřili byste, že řidič autobusu dokáže vyprávět ty nejbáječnější pohádky? Dominik miluje pohádky, ze všeho nejvíc ty od tatínka. Táta řídí zájezdový autobus a když je na cestách, vypráví mu je po telefonu. Pokaždé jinou, vždycky podle toho, kterou zemí právě projíždí.

příběhy ze života
Ukázky

Pac a pusu z autobusu

199 Kč
159 Kč
Viktor a záhadná teta Bobina - 20%
(2x)
Horší už to být nemůže! Přesně tak se cítí devítiletý Viktor. Kvůli sérii průšvihů dostane trojku z chování, rodiče zuří a kamarádi s ním nechtějí nic mít. A aby toho nebylo málo, jeho „převýchovy“ se na celé léto ujme podivná stárnoucí teta žijící v malém zapadlém městečku Hrabákově.
příběhy ze života
Ukázky

Viktor a záhadná teta Bobina

209 Kč
167 Kč
Annin vysněný domov - 20%

Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku.

příběhy ze života
Ukázky

Annin vysněný domov

209 Kč
167 Kč
Ema a její kouzelná ZOO - Neposedná surikata - 20%

Devátý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! Surikatí kluk Max je pěkný neposeda. Spíš než péče o sourozence a pomoc rodičům ho zajímají lumpárny. Když svým zlobením ohrozí hladký průběh honby za pokladem, kterou v ZOO chystají, Emě dojde trpělivost.

příběhy ze života
Ukázky

Ema a její kouzelná ZOO - Neposedná surikata

149 Kč
119 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

příběhy ze života
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly - 20%

Čtvrté napínavé dobrodružství Sesterstva kouzelné kočky Fabioly Sesterstvo vstoupilo do nového školního roku a hned od začátku je toho trochu moc: hora učení, zvláštní nový kluk ve třídě, paní Marie v nemocnici… a jedna velká záhada, která holky tentokrát přivede do skutečného nebezpečí.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly

199 Kč
159 Kč
Anna ze Summerside - 20%
Anna po skončení studií na univerzitě otevírá novou životní kapitolu a přijme místo ředitelky střední školy v Summerside. To ji načas vzdálí od milovaného Gilberta, který se rozhodl vystudovat medicínu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Summerside

209 Kč
167 Kč
Anna z ostrova - 20%
Ve třetím pokračování Anny ze Zeleného domu se Anně splní její velký sen: odejde studovat do města na univerzitu. V novém prostředí opět najde řadu spřízněných duší a nouzi nemá ani o nápadníky. Dokáže si však Anna správně vybrat? Zvítězí její vzletné ideály, nebo srdce a to, co doopravdy cítí?
příběhy ze života
Ukázky

Anna z ostrova

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 180 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>