Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
výtvarné umění

Základy malování akvarelem - 20%
Technika akvarelu vnáší do tvorby další rozměr – barvu. Barva nás obklopuje stále a všude, neexistuje na světě předmět, který by neměl nějakou barvu.
výtvarné umění
Ukázky

Základy malování akvarelem

254 Kč
203 Kč
Van Goghovo ucho - 20%
(1x)
Vztah mezi dvěma slavnými malíři, Gauguinem a van Goghem, byl více než bouřlivý a jeho konec je zahalen rouškou tajemství. Co se vlastně stalo té osudné noci, kdy Vincent van Gogh přišel o ucho?
výtvarné umění
Ukázky

Van Goghovo ucho

399 Kč
319 Kč
Abstraktní umění - 20%
(1x)
Kniha Abstraktní umění obsahuje vybraná díla českého autora, který se touto tvorbou zabývá již více než 15 let. Autor rád používá živé a syté barvy a tvoří ve stylu geometrické abstrakce a volné abstraktní malby.
výtvarné umění

Abstraktní umění

99 Kč
79 Kč
Stíny - 20%
V této krásné knížce nás kunsthistorik William Vaughan provede dějinami stínů, od jejich role ve výtvarném umění až po jejich spojitost se smrtí a podvědomím.
výtvarné umění
Ukázky

Stíny

149 Kč
119 Kč
Kurt Gebauer - sny / básně / texty - 20%
Kurt Gebauer je sochař, malíř a fotograf. A občas také spisovatel. Proto vám přinášíme knihu jeho básní, snů a dalších textů, které osobně ilustroval. Součástí je také text Lenky Klodové, který vás nechá nahlédnout pod pokličku jeho učitelské dráhy.
výtvarné umění
Ukázky

Kurt Gebauer - sny / básně / texty

339 Kč
271 Kč
Matěj mapuje výtvarné umění - 20%

Ilustrovaný průřez českým výtvarným uměním od talentovaného autisty a jeho mámy Jeho mapy obletěly svět. Jeho příběh se stal inspirací, jak zatočit s nepřízní osudu. Nyní je zpět, aby vás zasvětil do tajů výtvarného umění.

výtvarné umění
Ukázky

Matěj mapuje výtvarné umění

229 Kč
183 Kč
Prsa - 20%

Potěšení číst, radost listovat Oslavují je básníci, opěvují zpěváci, zobrazovali je pravěcí lovci i výtvarníci avantgardních směrů. Ženská ňadra byla od úsvitu věků předmětem obdivu, uctívání, fascinace, ale i humoru a radosti.

výtvarné umění
Ukázky

Prsa

299 Kč
239 Kč
Hurá do galerie - 20%

Poznejte barevný svět výtvarného umění! Vydejte se na poznávací výlet do světa výtvarného umění. Cesta povede napříč staletími i uměleckými styly. Provázet vás budou veselé ilustrace, díky nimž si pojmy ze světa výtvarného umění snadno zapamatujete.

výtvarné umění
Ukázky

Hurá do galerie

189 Kč
151 Kč
Recepty starých mistrů - 20%
Kniha historických malířských receptů je určena malířům, restaurátorům, historikům a milovníkům umění. Je tvořena výběrem nejzajímavějších malířských receptů od starověku do období baroka, které dokumentují dobovou uměleckou praxi a jsou dodnes prakticky použitelné.
výtvarné umění
Ukázky

Recepty starých mistrů

349 Kč
279 Kč
Život Panny Marie - 20%
Soubor grafických cyklů vynikajícího německého malíře a grafika z přelomu patnáctého a šestnáctého století. Kniha dále obsahuje český a latinský text veršů Cheledoniových a doprovodnou studii s vysvětlujícím textem k jednotlivým figurám.
výtvarné umění
Ukázky

Život Panny Marie

179 Kč
143 Kč
Flaesh - 20%
Pět pohledů na lidské tělo v podání světových umělkyň: Marlene Dumas, Tracey Emin, Berlinde De Bruyckere, Kiki Smith a Louise Bourgeois. Česko-anglický doprovodný katalog výstavy Flaesh je zajímavou publikací pro všechny milovníky umění.
výtvarné umění
Ukázky

Flaesh

189 Kč
151 Kč
Obraz nese svědectví - 20%
Obraz nese svědectví je název volného pokračování knihy první, ta vyšla pod názvem Já Alfréd již dříve.
výtvarné umění
Ukázky

Obraz nese svědectví

100 Kč
80 Kč
Pedagogický náčrtník - 20%
Učebnice Bauhausu.
výtvarné umění
Ukázky

Pedagogický náčrtník

109 Kč
87 Kč
Maska - 20%
Výpravná publikace s více jak 700 barevnými fotografiemi a kresbami je zaměřena na odborníky i laickou veřejnost se zájmem o masky, výtvarné umění, sběratelství.
výtvarné umění
Ukázky

Maska

475 Kč
380 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 34 položek
<< < 1 2