Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
medicína

Migréna - 20%
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína
Ukázky

Migréna

222 Kč
178 Kč
Pouť od mozku k duši - 20%
Teorie lidského vědomí jednoho z nejoriginálnějších neurovědců současnosti přináší průlomové informace ohledně podstaty vědomí a jeho původu. Jak ale takto náročné vědecké poznání zprostředkovat laické veřejnosti?
medicína
Ukázky

Pouť od mozku k duši

250 Kč
200 Kč
Dějiny medicíny - 20%
(3x)
Mimořádné dílo Roye Portera, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity ...
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

500 Kč
400 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
medicína
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
medicína
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Urgentní příjem - nejčastější znaky, příznaky a nemoci na oddělení urgentního příjmu - 20%
Třetí, přepracované a doplněné vydání mimořádně úspěšného titulu se zaměřuje na problematiku urgentního příjmu a přístup k pacientovi na základě triáže.
medicína
Ukázky

Urgentní příjem - nejčastější znaky, příznaky a nemoci na oddělení urgentního příjmu

1 104 Kč
883 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
medicína
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Vděčnost - 19%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína
Ukázky

Vděčnost

57 Kč
46 Kč
Sociální mozek - 20%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína
Ukázky

Sociální mozek

220 Kč
176 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 20%
(2x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
medicína
Ukázky

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

119 Kč
95 Kč
Přehled topografické anatomie - 20%
Studium topografické anatomie má význam jako možnost provedení syntézy znalostí získaných při studiu soustavné anatomie. Dokonalé zvládnutí systematické anatomie je tedy předpokladem pro studium anatomie topografické.
medicína
Ukázky

Přehled topografické anatomie

110 Kč
88 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Nepřekážet naději - 20%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína
Ukázky

Nepřekážet naději

300 Kč
240 Kč
Umění zprostředkovaného učení - 20%
Tato kniha sleduje dva cíle. Seznámit českého čtenáře s původní teorií vývoje poznávacích funkcí izraelského psychologa Reuvena Feuersteina a podat přehled současné situace v oblasti výzkumu efektivity programů pro rozvoj kongnitivních funkcí.
medicína
Ukázky

Umění zprostředkovaného učení

115 Kč
92 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
medicína
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Přehled anatomie centrálního nervového systému - 20%
Kniha představuje ucelený přehled informací o základních strukturách centrálního nervového systému a jejich funkčního spojení. Text je členěn do 11 kapitol a je určen především pro studenty pregraduálního studia medicíny.
medicína
Ukázky

Přehled anatomie centrálního nervového systému

150 Kč
120 Kč
Imunologie - 20%
Jednoduchá a praktická pomůcka k pochopení základů imunity a souvisejících dějů. Bohatě obrazově vybavená publikace je určena zejména studentům medicíny humánní i veterinární, farmacie a mladým lékařům, ale užitek přinese všem zdravotníkům.
medicína
Ukázky

Imunologie

254 Kč
203 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 20%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína
Ukázky

Přehled poruch psychického vývoje

365 Kč
292 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 500 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>