Nejprodávanější tituly v roce 2022
pop

Modrý album / Deluxe Edice
Modrý album - nejprodávanější album Mekyho Žbirky od začátku milénia - vzniklo v roce 2001. Dvacet let poté, 1. října 2021, Universal vydal vinyl s novým zvukem.
pop

Modrý album / Deluxe Edice

557 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.
pop

Úplně levej

314 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

pop

Vlasy

296 Kč
Nemoderný chalan
Krátko po albume Roky a dni nahral Miroslav Žbirka s obligátnou špičkovou producentskou podporou Laca Lučeniča svoj štvrtý album Nemoderný chalan.
pop

Nemoderný chalan

476 Kč
Asi se mi nebude chtít
Kulaté životní výročí, a k němu mimořádné sólové album.
pop

Asi se mi nebude chtít

527 Kč
Čaruj
Pozoruhodná debutová deska projektu frýdecko-místeckého písničkáře Davida Stypky a jeho kapely Bandjeez s názvem Čaruj. Bytostné autorské dílo, zcela nadčasová záležitost.
pop

Čaruj

431 Kč
Nic nechci vrátit

Nic nechci vrátit obsahuje ty nejlepší písně z repertoáru slavné české altistky (ale také herečky). a

pop

Nic nechci vrátit

314 Kč
Pop-Up Dynamo!
Debutové album projektu, za kterým stojí frontman slavné švédské skupiny Roxette. Per Gessle desku nahrál shudebníky tvořícími koncertní sestavu Roxette. Jedenáct písniček má potěšit všechny příznivce Roxette.
pop

Pop-Up Dynamo!

575 Kč
The Gods We Can Touch
The Gods We Can Touch je třetí studiové album norské popové zpěvačky Aurory, které vydalo vydavatelství Decca Records a Glassnote Records. Albu předcházely čtyři singly: "Exist for Love", "Cure for Me", "Giving in to the Love" a "Heathens".
pop

The Gods We Can Touch

305 Kč
Nejzpívanější české písničky
Nejzpívanější písničky u nás, které znají všechny generace posluchačů. Již první tóny a slova každé z vybraných skladeb nás přesvědčí, že jde o ty nejznámější a nejoblíbenější písně, které se hrají a zpívají při každé příležitosti.
pop

Nejzpívanější české písničky

267 Kč
Origins
Origins je čtvrté studiové album americké poprockové kapely Imagine Dragons, vydané 9. listopadu 2018 ve složení Kidinakorner, Polydor Records a Interscope Records.
pop

Origins

1 061 Kč
Symphonic Album
Symphonic Tour a Symphonic Album – tak příznačně se jmenuje podzimní turné Mira Žbirky a jeho zbrusu nové CD, které nahrál se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana v Bratislavě.
pop

Symphonic Album

296 Kč
Perly Hany Zagorové
Album Perly Hany Zagorové vyšlo u přiležitosti šedesátých narozenin v roce 2006 a bylo osobním dárkem dlouholetého kapelníka její doprovodné skupiny Karla Vágnera.
pop

Perly Hany Zagorové

311 Kč
Zamilované písničky ze 60.
Zamilované písničky ze 60. let. 25 popových písniček v podání předních českých interpretů.
pop

Zamilované písničky ze 60.

89 Kč
Chlapec z ulice
V roku 1986 vydal Miroslav Žbirka so svojím kmeňovým producentom Lacom Lučeničom ďalší plnoautorský album Chlapec z ulice s hitmi ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde, Kúp mi knihu, Slávou opitý či Katka, ktorú venoval svojej celoživotnej láske a manželke.
pop

Chlapec z ulice

476 Kč
Až jednou (30th Anniversary Edition)
Kompilace Až jednou vychází z 30. výročí vzniku Shalomu a vydání prvního, eponymního alba. Pojmenována je podle snad největšího hitu, ke kterému Petři natočili klip srežisérkou K. Ďurovičovou v Izraeli (stejně jako několik dalších).
pop

Až jednou (30th Anniversary Edition)

764 Kč
Eurovision Song Contest 2022 Turin
Velká cena Eurovize je každoroční hudební soutěž pořádaná zeměmi, které jsou aktivními členy Evropské vysílací unie. Toto je výběr písní na rok 2022.
pop

Eurovision Song Contest 2022 Turin

566 Kč
Naše hriechy
Nový album Adama Ďurici, ktorý obsahuje aktuálne najhranejšiu slovenskú pieseň v rádiach. Naše hriechy, ktorú nahral spoločne s Emmou Drobnou. Obsahuje aj ďalšie hity Medzi nami, Vlci, Pravdupovediac.
pop

Naše hriechy

323 Kč
80s Party
Kompilace „Ultimate 80s Party“ přináší na 5CD rovných 100 skladeb z osmé dekády, které pobaví všechny, kteří ji pamatují, a ti, kteří toto období nezažili, si budou přát ho prožít, což jim tato kompilace svým způsobem umožní.
pop

80s Party

143 Kč
Aj tak sme frajeri
Aj tak sme frajeri je reprezentatívny výber toho najlepšieho, čo Peter Nagy nahral pre vydavateľstvo Opus v rokoch 1984-1990. Výber vo formáte 2LP a 2CD dramaturgicky zostavil Juraj Čurný, ktorý k nemu pripravil aj zasvätený sprievodný text.
pop

Aj tak sme frajeri

665 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 202 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>