Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
osobnosti a osudy

Jaroslav Hošek - Modrá legenda - 20%
Legenda československého, českého i evropského autokrosu Jaroslav Hošek je zcela mimořádným zjevem mezi motoristickými sportovci, ve věku 66 let stále patří mezi špičku.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jaroslav Hošek - Modrá legenda

220 Kč
176 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
osobnosti a osudy
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč
Podivná úmrtí - 20%
Dozvíte se jak to bylo se smrtí Mozarta, Havlíčka Borovského, Jana Lucemburského, Giacoma Casanovy, Jana Roháče z Dubé, ale i Aloise Rašína a mnoha dalších.
osobnosti a osudy
Ukázky

Podivná úmrtí

139 Kč
111 Kč
Tragický osud spisovatelky Simony Monyové - 20%
Mladá spisovatelka, historička umění a obdivovatelka Simony Monyové, napsala knihu, kterou se vyplatí přečíst od začátku až do konce.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tragický osud spisovatelky Simony Monyové

99 Kč
79 Kč
Ututlané dějiny - 20%
Felix Krumlovský, autor několika pozoruhodných knížek o české historii, si vzal na paškál celkem 35 osobností, slavných Čechů a Moravanů, aby se podíval, na některé záhady, které jsou s nimi spojeny.
osobnosti a osudy
Ukázky

Ututlané dějiny

139 Kč
111 Kč
Václav Havel. Vzpomínková kniha - 20%
(2x)
Vzpomínková kniha zachycuje životní dráhu Václava Havla od dětských let až po nejvyšší ústavní funkci prezidenta republiky krátkými výstižnými texty a velkým obrazovým doprovodem.
osobnosti a osudy
Ukázky

Václav Havel. Vzpomínková kniha

99 Kč
79 Kč
Život v napětí a míru - 20%
(2x)
Soubor vzpomínek a příběhů pražského rodáka žijícího v Kanadě. Životní vzpomínky (předválečný život za první republiky, holokaust, emigrace) doplňují příběhy z autorovy lékařské praxe.
osobnosti a osudy
Ukázky

Život v napětí a míru

40 Kč
32 Kč
V soukolí okřídleného šípu - 20%
Knihu si nenechá ujít žádný zájemce o historii i současnost motorizmu. Dramatické příběhy Ing. Karla Hrdličky a Ing. Petra Hrdličky, CSc., otce a syna, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou.
osobnosti a osudy
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 298 položek
<< < 1 .. 28 29 30