Autorka Kateřina Novosádová přichází s další knihou o "barfování", kde se podělí o aktuální poznatky a nabídne mnoho nových skvělých receptů pro vaše mazlíčky.
Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií.
I v současnosti chce mít člověk hodnotnou stravu a neztrácet vařením příliš času. V této knize zjistíte, jak dobrá paleo jídla připravit - od snídaně až po dezert. Podle našich receptů zvládnete uvařit za 20 až 30 minut.
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá.
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates.