Nejprodávanější tituly v roce 2022
romány

Jsi jako slunce - 11%
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romány

Jsi jako slunce

296 Kč
263 Kč
Kniha moci a elegantních nevěstek
Kniha moci a elegantních nevěstek je bravurně, se sebevědomou energií napsaná kniha splétající prvky grotesky a politického scifi thrilleru. Napínavý příběh zakončený silnou, překvapivou pointou působí jako absurdní komedie, ze které mrazí.
romány

Kniha moci a elegantních nevěstek

80 Kč
Kroky v dešti - 11%
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romány

Kroky v dešti

269 Kč
239 Kč
Mrtvá schránka - 11%
Vypravěčem románu Mrtvá schránka je mladý muž, který po divokém dospívání vstoupil do cizinecké legie a nyní si obstarává peníze tím, že do pečlivě vybudované sítě schránek posílá z Jižní Ameriky tenoučké obálky s důkladně zabaleným bílým práškem.
romány
Ukázky

Mrtvá schránka

179 Kč
159 Kč
Přehodit řeku - 11%
Na podzim roku 1934 se v malém hotýlku Záhoří u Svatojánských proudů ubytuje německý inženýr Rudolf Formis a z vlastnoručně vyrobené tajné vysílačky zahájí pravidelné protinacistické rozhlasové vysílání do své někdejší vlasti.
romány

Přehodit řeku

206 Kč
183 Kč
Slabikář - 11%
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
311 Kč
Dívka v modrém plášti - 11%
Píše se rok 1943 a v nacisty okupovaném Amsterdamu vládne přídělový systém.
romány

Dívka v modrém plášti

296 Kč
263 Kč
Ideální manžel z nebe nespadne
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
Krabice živých - 11%
(2x)
Frýdův román je jedním z těch mála děl, která ukazují odboj v nacistických koncentračních táborech z třídního hlediska politicky myslícího vězně. Jedno z nejpůsobivějších a také nejčastěji překládaných děl české poválečné moderní prózy.
romány

Krabice živých

404 Kč
359 Kč
O té noci - 11%
Rylann Pierceová se snažila zaplašit jiskření, které vzniklo mezi ní a miliardářským dědicem a počítačovým expertem v jedné osobě Kylem Rhodesem v noci, kdy se jako studenti seznámili....
romány

O té noci

251 Kč
223 Kč
Pod hvězdou bláznů
Jedna je až úzkostlivě zodpovědná, pedantická a zvyklá vše plánovat, druhá je téměř ve všem pravým opakem. Až po smrti rodičů je okolnosti donutí, aby se po letech odcizení daly znovu dohromady.
romány
Ukázky

Pod hvězdou bláznů

169 Kč
Sex, víno a cigarety - 11%
Leona studuje třetí ročník antropologie v Praze a vypadá to, že kromě studia pro ni není nic důležité. Román o hledání hranic mezi citem, sexem, závislostí a vlastním životem
romány

Sex, víno a cigarety

260 Kč
231 Kč
Aristokratka na koni - 11%
(8x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
romány
Ukázky

Aristokratka na koni

233 Kč
207 Kč
Celou noc vzhůru - 10%
Vzrušující a podmanivý příběh moderní sebevědomé ženy a matky s atraktivním zaměstnáním.
romány

Celou noc vzhůru

51 Kč
46 Kč
Dubnová čarodějka - 20%

Neuvěřitelný osud němé, ochrnuté dívky, román o hloubce ducha a síle imaginace. Příběh z pera přední představitelky švédského magického realismu.

romány
Ukázky

Dubnová čarodějka

254 Kč
203 Kč
Obrazy ze života M.
Domov není místo, ale lidé kteří ho tvoří.
romány

Obrazy ze života M.

44 Kč
Šok z pádu - 56%
Půvabný, smutný a citlivě uchopený příběh, psaný s nadhledem inteligentním klukem, který si ze sebe umí udělat legraci.
romány
Ukázky

Šok z pádu

238 Kč
105 Kč
Soudruh Nula - 11%
(5x)
Kolosální román současného spisovatele Li Era nás zavádí do dob, v nichž se rodil čínský komunismus.
romány

Soudruh Nula

359 Kč
319 Kč
Cesta pouští - 11%
Částečně autobiografický román Cesta pouští vznikal v osmdesátých letech a autor jej považoval za nejdůležitější ze svých děl. Jak sám řekl – „je psán vlastní krví“.
romány
Ukázky

Cesta pouští

315 Kč
280 Kč
Hrdinové - 11%
(4x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány

Hrdinové

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 621 - 640 z 645 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 > >>