Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
dům a zahrada

Léčivé byliny v květináči a na zahradě - 11%
V knize najdete 25 nejběžnějších druhů divokých léčivých bylin a způsoby, jak je pěstovat v bezprostřední blízkosti obydlí.
dům a zahrada

Léčivé byliny v květináči a na zahradě

296 Kč
263 Kč
Na procházce se psem - 11%
Ani sebevětší zahrada nenahradí psovi procházku.
dům a zahrada

Na procházce se psem

269 Kč
239 Kč
Nejlepší hry se psem - 11%
Od teď už bude všechno jinak! Nuda a malé vytížení jsou passé. Hry se postarají o napínavou zábavu, zbystří smysly, zvýší inteligenci a udržují vašeho psa ve formě – ať už doma, nebo venku.
dům a zahrada

Nejlepší hry se psem

269 Kč
239 Kč
Německý ovčák - 11%
Tato kniha byla poprvé vydaná v roce 1954 a přesto, že obsahuje některá vyjádření poplatná době svého vzniku, je po odborné stránce stále aktuální.
dům a zahrada

Německý ovčák

269 Kč
239 Kč
Stateční v zahradě
Jak pečovat o zahradu v době klimatických změn. Nechte se inspirovat na tvorbu záhonů odolných vůči horku, mrazu a trvalému dešti.
dům a zahrada
Ukázky

Stateční v zahradě

89 Kč
Westernové ježdění - 11%
Westernové ježdění je především o spolupráci mezi jezdcem a koněm, o obratnosti a souhře, je to sport i umění, které dosud slouží svému praktickému účelu, ale stále častěji se prosazuje i jako atraktivní podívaná pro diváky a původní rodea doplňují další druhy westernových jízd.
dům a zahrada

Westernové ježdění

269 Kč
239 Kč
Africká abeceda
Lvy, slony, zebry, žirafy většinou dobře známe, ať již ze ZOO nebo z televizní obrazovky. Co je anhinga, kde roste baobab, jak vypadá daman a jak snovač?
dům a zahrada

Africká abeceda

89 Kč
Akvárium - 11%
Poznejte své nové kamarády – akvarijní rybičky! Akvárium představuje kousek jiného světa v našem obýváku. Světa tajemného, exotického a možná i trochu dobrodružného.
dům a zahrada

Akvárium

269 Kč
239 Kč
Bulteriéři - 11%
Bulteriéři - tak jsou v této knize nazývána všechna plemena obecně známá jako teriéři typu Bull. Typické znaky tělesné stavby je natolik odlišují od jiných plemen, že o jejich příslušnosti není většinou nejmenších pochyb.
dům a zahrada

Bulteriéři

629 Kč
559 Kč
Bylinkové zahrádky - 11%
Naše babičky sbíraly obyčejné bylinky v přírodě a pěstovaly je i na svých zahrádkách. Používaly je pak k léčení, ke kosmetickým účelům, ale i v kuchyni jako koření a někdy také jako zeleninu.
dům a zahrada

Bylinkové zahrádky

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 423 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 38 .. 43 > >>