Nejprodávanější knihy v roce 2022
naučné, obrazové

Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné, obrazové

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Čtyřlístek pro malé školáky - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou především na děti od pěti do osmi let. Kniha volně navazuje na Čtyřlístek pro předškoláky. Děti budou při práci s touto edukační knihou prohlubovat zábavnou formou své tvořivé schopnosti.
naučné, obrazové

Čtyřlístek pro malé školáky

134 Kč
119 Kč
Já a moje pocity - 11%
Co se to jenom děje? Dorinka a Meda jsou šťastné, Tamir je zklamaný, Filip je úplně nejspokojenější, Majda a Mia skáčou radostí, Anička je strašně moc smutná, Dorotka je zvědavá… Každé dítě je jiné. Různorodé mohou být i jejich pocity.
naučné, obrazové
Ukázky

Já a moje pocity

261 Kč
232 Kč
Moje kniha her a aktivit 2+ - 11%
Má vaše dítě dlouhou chvíli? Sáhněte po pracovním sešitu Moje kniha her a aktivit pro děti od 2 let. Rozvíjí pozorovací schopnosti a manuální dovednosti.
naučné, obrazové

Moje kniha her a aktivit 2+

80 Kč
71 Kč
Moje kniha her a aktivit 3+ - 11%
Má vaše dítě dlouhou chvíli? Sáhněte po pracovním sešitu Moje kniha her a aktivit pro děti od 3 let. Rozvíjí pozorovací schopnosti a manuální dovednosti.
naučné, obrazové

Moje kniha her a aktivit 3+

80 Kč
71 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
naučné, obrazové

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
naučné, obrazové
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné, obrazové
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Archistorie - 11%
(2x)
Víš, které známé architektonické památky byly postaveny z cihel a které z kamene? Jaké výhody má železobeton a proč se dnes používá tak často ve stavebnictví sklo? Už jsi někdy slyšel pojmy jako centrální stavba nebo bazilika?
naučné, obrazové
Ukázky

Archistorie

359 Kč
319 Kč
Traktory - 11%
(1x)
Chcete nahlédnout do kabiny i pod kapotu nejrůznějších typů traktorů?
naučné, obrazové

Traktory

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 453 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 46 > >>