Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
pohádky a legendy

Pac a pusu z autobusu - 20%

Věřili byste, že řidič autobusu dokáže vyprávět ty nejbáječnější pohádky? Dominik miluje pohádky, ze všeho nejvíc ty od tatínka. Táta řídí zájezdový autobus a když je na cestách, vypráví mu je po telefonu. Pokaždé jinou, vždycky podle toho, kterou zemí právě projíždí.

pohádky a legendy
Ukázky

Pac a pusu z autobusu

199 Kč
159 Kč
Zálesák a víla - 20%
Muž, který se stal zálesákem v důsledku své nepříznivé životní situace, se v romantickém prostředí šumavských lesů setká s nesmělou a plachou lesní vílou. Obě bytosti k sobě postupně najdou cestu a spřátelí se u táborového ohně.
pohádky a legendy
Ukázky

Zálesák a víla

129 Kč
103 Kč
Broučci - 20%
Největší bestseller české dětské literatury. Příběh o životě jedné rodiny, která není tak úplně obyčejná - je to totiž rodina svatojánských broučků...
pohádky a legendy
Ukázky

Broučci

99 Kč
79 Kč
Řemeslné pohádky - 20%
Knížka plná řemesel zavede začínající čtenáře do světa kouzel, čarování, smíchu i neplechy.
pohádky a legendy
Ukázky

Řemeslné pohádky

203 Kč
162 Kč
České lidové pohádky II: Kouzelné pohádky 1 - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek Druhý svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky, tentokrát věnovaný kouzelným pohádkám.

pohádky a legendy
Ukázky

České lidové pohádky II: Kouzelné pohádky 1

279 Kč
223 Kč
Černobílé pohádky - 20%
Černobílé pohádky napsalo 18 populárních českých autorů knížek pro děti i dospělé. V knížce najdete vtipnou pohádku O kohoutkovi z pera Zdeňka Svěráka, půvabný příběh O Vilíkovi, který napsala Alena Mornštajnová, pohádku Petry Soukupové s názvem Klárka nebo třeba trochu bláznivé vyprávění o skřítkovi Pozdníčkovi od Dominika Landsmana...
pohádky a legendy
Ukázky

Černobílé pohádky

209 Kč
167 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 20%
(1x)

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.

pohádky a legendy
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

209 Kč
167 Kč
Překlep a Škraloup - 20%
Pozor! Návykové čtení. Podstata všeho nepořádku v ilustracích, kterým nechybí humor a nadsázka. Věci stárnou, všimli jste si? No samozřejmě, vždyť toho si nejde nevšimnout. Stačí na chvilku nedávat pozor a z věci, která před chvíli zářila novotou, je starý, nepotřebný krám. Ale kdo za to může?
pohádky a legendy
Ukázky

Překlep a Škraloup

199 Kč
159 Kč
Knihovnické pohádky - 20%
(1x)
S touto vtipně ilustrovanou knížkou poznáte knihovnu tak, jak ji neznáte. Seznámíte se skřítky knihovníčky, vysvobodíte zakletou knihovnici, budete svědky toho, jak se z čarodějnice stane vášnivá čtenářka, a možná se i dozvíte, jak vznikla první knih
pohádky a legendy
Ukázky

Knihovnické pohádky

212 Kč
170 Kč
Pohádky Boženy Němcové - 20%
Klasické pohádky Boženy Němcové doplněné dětskými ilustracemi. Kniha obsahuje celkem 14 pohádek a 20 původních ilustrací.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky Boženy Němcové

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>