Nejprodávanější knihy v roce 2022
podle věku

Ukrajinsko-český slovník - 11%
Více než 600 slov (včetně číslovek, sloves a přídavných jmen). Dvojjazyčný popisek s fonetickým přepisem. Názorné a poučné ilustrace a scénky. Detailní popisky nejdůležitějších předmětů.
podle věku
Ukázky

Ukrajinsko-český slovník

179 Kč
159 Kč
Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky - 11%
Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení. Obsahuje 97 úloh z MA a 145 úloh z ČJ, typové úlohy používané u přijímaček, podrobný návod ke správnému řešení a zábavného průvodce - surikata - k udržení pozornosti.
podle věku

Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky

765 Kč
680 Kč
Kytarová extra třída + CD - 11%
Kytarová extra třída navazuje na 1. díl dlouho očekávané a v loňském roce vydané učebnice hry na kytaru s názvem Kytarová první třída. Škola je doplněna kompaktním diskem s nahrávkou 23 v ní obsažených skladeb pro sólovou kytaru a kytarové duo.
podle věku

Kytarová extra třída + CD

446 Kč
396 Kč
Český jazyk – Vyjmenovaná slova - 11%

Laminátová kartička určená pro žáky 1. stupně ZŠ nabízí stručné a přehledné znázornění těch nejdůležitějších vyjmenovaných slov po B, (F), L, M, P, S, V a Z. Některá méně známá slova jsou doprovázená drobnými ilustracemi.

podle věku

Český jazyk – Vyjmenovaná slova

35 Kč
31 Kč
Project 1 Fourth Edition pracovní sešit + CD - 11%
Project 4. vydání - nové aktualizované vydání nejprodávanější učebnice Project plus oblíbené kreslené příběhy v nové podobě, nová cvičení a nové digitální komponenty - inspirace pro vaše studenty.
podle věku

Project 1 Fourth Edition pracovní sešit + CD

317 Kč
282 Kč
S angličtinou do světa
Kniha S angličtinou do světa obsahuje aktuální témata, internet, cestování, návštěvu lékaře..., nejpoužívanější slovní zásobu, užitečné výrazy a mnoho dalšího.
podle věku

S angličtinou do světa

44 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm - 6%
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.
podle věku

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
199 Kč
Španělština nejen pro samouky - 11%
Nové, aktualizované a doplněné vydání oblíbené učebnice zaměřené na výuku evropské španělštiny (doplňkově je pozornost věnována také španělštině latinskoamerické), a to jednoduchou, přehlednou a zábavnou metodou.
podle věku

Španělština nejen pro samouky

449 Kč
399 Kč
Nová klavírní škola 2. díl - 11%
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavíérní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.
podle věku

Nová klavírní škola 2. díl

405 Kč
360 Kč
Ukrajinština - slovníček - 11%
Aktuální oboustranný česko-ukrajinský a ukrajinsko-český slovník, ve kterém najdete běžně užívanou slovní zásobu současné ukrajinštiny a češtiny. Oceníte ho na cestách, v práci i při studiu jazyka.
podle věku

Ukrajinština - slovníček

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 894 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 90 > >>