Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
cizí jazyky

1000 polských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování polských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
cizí jazyky
Ukázky

1000 polských slovíček

119 Kč
95 Kč
1000 portugalských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování portugalských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte.
cizí jazyky
Ukázky

1000 portugalských slovíček

119 Kč
95 Kč
Chorvatský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. Šikovný pomocník obsahuje spoustu ilustrací znázorňující situace, které turisté musejí často řešit: na letišti, na nádraží, v hotelu, v obchodech, v lékárně, na policii ad.
cizí jazyky
Ukázky

Chorvatský slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Příběh Casanovy - 20%
(1x)
Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek! Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, dobrodruha a cestovatele.
cizí jazyky
Ukázky

Příběh Casanovy

149 Kč
119 Kč
Angličtina pro aktivní seniory - 20%
Chtěli jste se vždycky naučit anglicky, ale nenaskytla se Vám ta správná příležitost? Nikdy není pozdě začít!
Cizí jazyk se můžete učit v každém věku.
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina pro aktivní seniory

189 Kč
151 Kč
Dekameron B1/B2 - 20%

Vrcholné Boccacciovo dílo upravené pro výuku! V knize najdete 10 vybraných novel ze známé sbírky mistra italské renesance Boccaccia. Vypráví o románcích šlechticů, bohatých měšťanů, obchodníků a běžných občanů.

cizí jazyky
Ukázky

Dekameron B1/B2

199 Kč
159 Kč
Neviditelný A1/A2 - 20%

Učte se anglicky čtením napínavého příběhu o neviditelném muži! Příběh mladého vědce, který objeví klíč k neviditelnosti, je zpracován pro začínající čtenáře. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.

cizí jazyky
Ukázky

Neviditelný A1/A2

179 Kč
143 Kč
Slavné ženy B1/B2 - 20%

Příběhy dvaceti výjimečných žen v češtině a v angličtině! Příběhy dvaceti výjimečných žen najdete v této knize v české a v anglické verzi. Kniha je určena pro mírně pokročilé studenty angličtiny, kteří se rádi učí nebo si procvičují cizí jazyk čtením.

cizí jazyky
Ukázky

Slavné ženy B1/B2

189 Kč
151 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
cizí jazyky
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Cvičebnice německé gramatiky s vtipem, 2.díl - 20%
Předkládaná příručka (skládá se ze 3 dílů) je určena těm, kteří chtějí zkusit něco netradičního a spojit příjemné s užitečným: zopakovat si nejdůležitější výzvy německé gramatiky a zároveň se pokud možno přitom bavit.
cizí jazyky
Ukázky

Cvičebnice německé gramatiky s vtipem, 2.díl

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>