Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
Evropa

Procházky Prahou filmovou - 20%

Projděte se Prahou filmovou a navštivte místa, která znáte z filmů či seriálů. Projděte se Prahou a vydejte se do míst, která znáte z filmového plátna nebo z televize! Dozvíte se například, jak dnes vypadá škola z filmu Obecná škola.

Evropa
Ukázky

Procházky Prahou filmovou

189 Kč
151 Kč
Drž ten volant oběma rukama - 20%
Nový cestovatelský výboj autora s kámošem z undergroundu Skalákem.
Evropa
Ukázky

Drž ten volant oběma rukama

169 Kč
135 Kč
Měj oči otevřené - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s různými zajímavostmi naší krajiny, pozůstatky dávných předků, jejich historií, a také s pověstmi, kterými autorka okořeňuje vyprávění. Dává čtenářům nahlédnout do zdánlivě obyčejných míst, která s sebou nesou i své tajemno.
Evropa
Ukázky

Měj oči otevřené

89 Kč
71 Kč
Tři hároši na Sicílii - 20%
Kniha je druhou částí cestovatelských výbojů trojice Čuňase, Skaláka a autora Kostúra. Jsou doprovázeny opět ženskými členy posádky ženou Skaláka Šárkou a staronovou Romanou, expřítelkyní Čuňase.
Evropa
Ukázky

Tři hároši na Sicílii

149 Kč
119 Kč
Dublin - 20%
Mapa Dublinu. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
Evropa
Ukázky

Dublin

129 Kč
103 Kč
Chorvatsko - 20%
Vydejte se po stopách Vinnetoua: národní parky s vodopády a jezery, pobřeží Jadranu, kaňony. Kam za zážitky: potápění v moři, plavba na jachtě, horská turistika v pohoří Velebit.
Evropa
Ukázky

Chorvatsko

129 Kč
103 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
Evropa
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Outdoorový průvodce - Praha a okolí - 20%
Praha je nejen krásné turistické centrum, najdete zde mnoho zajímavých míst pro rozličné sportovní vyžití. Všem sportovně založeným obyvatelům i návštěvníkům našeho hlavního města přinášíme více než 50 tipů, kde najít vhodné podmínky pro vodácké aktivity.
Evropa
Ukázky

Outdoorový průvodce - Praha a okolí

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3