Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
ostatní sporty

Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně - 20%
David Špidlen jako příležitostný autor vytvořil několik publikací zaměřených na témata, jimž se ve svém životě aktivně věnuje nebo věnoval. Sám o tom říká: „Jsem autor z donutkání.
ostatní sporty
Ukázky

Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně

149 Kč
119 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

ostatní sporty
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 20%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
ostatní sporty
Ukázky

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

169 Kč
135 Kč
Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
ostatní sporty
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Lexikon mažoretky - 20%
Lexikon mažoretky seznámí čtenáře s problematikou tohoto sportu pomocí více jak sto čtyřiceti abecedně seřazených článků. Texty kapitol se opírají o dlouholeté zkušenosti s doprovodem mažoretky od prvních krůčků k prvnímu zápisu.
ostatní sporty
Ukázky

Lexikon mažoretky

59 Kč
47 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
ostatní sporty
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
ostatní sporty
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
ostatní sporty
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Tai chi - 20%
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
ostatní sporty
Ukázky

Tai chi

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>