Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2022
botanika

Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
botanika

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Naslouchání mechu
Robin Wall Kimmererová vypráví příběhy mechů z pohledu vědy i tradiční moudrosti domorodých národů. Autorka poutavě spojuje vědecké poznatky s osobními postřehy a dává možnost nahlédnout do elegantně jednoduchého života mechorostů.
botanika
Ukázky

Naslouchání mechu

232 Kč
Zahrada zdraví - 11%
Katalog k výstavě "Zahrada zdraví. Botanické knihy šesti století ve sbírkách Vědecké knihovny v Olomouci" s bohatou přílohou, s barevnými a černobílými reprodukcemi knižních ilustrací.
botanika

Zahrada zdraví

225 Kč
200 Kč
Můj bylinkový svět - 11%
(1x)
Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.
botanika

Můj bylinkový svět

404 Kč
359 Kč
O kaktech a jejich narkotických účincích - 11%
(1x)
Studie osobitého botanika a etnografa (1882–1944) představuje dobovou sumu vědeckých poznatků o těchto nedostupných a záhadných rostlinách, botanicky určených jako rod Lophophora, i jeho vlastní zkušenosti a přínos světovému výzkumu.
botanika

O kaktech a jejich narkotických účincích

248 Kč
220 Kč
Rostliny na louce a u vody - 11%
Luční i vodní rostliny se jen zřídkakdy vyskytují v přírodě ojediněle. Jsou to organismy družné, vždycky jde spíše o mnohačetné populace s charakteristickým vzhledem a texturou porostu.
botanika

Rostliny na louce a u vody

269 Kč
239 Kč
Štědrý bylinářův rok - 11%
Jeden štědrý bylinářův rok, naplněný vůněmi od začátku po úplný konec. Tak si tedy přichystejte košík, dobré pevné boty a srdce plné nadšení, protože vyrážíme ven.
botanika

Štědrý bylinářův rok

539 Kč
479 Kč
Biologie rostlin - 15%
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
botanika

Biologie rostlin

243 Kč
207 Kč
Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů - 11%
(1x)
Unikátní publikace, ve které je obsaženo přes 230 druhů jehličnanů a přes 2 000 jejich kultivarů, variet, forem a subspécií, přináší ucelený přehled jehličnanů ve středoevropském a částečně i jihoevropském prostoru a představuje tak nepostradatelný zdroj informací pro všechny zájemce o jehličnaté dřeviny.
botanika
Ukázky

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů

801 Kč
712 Kč
Stromy - 11%
Publikace přináší zajímavosti a podrobné informace o jednotlivých druzích z celé Evropy.
botanika

Stromy

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>