Nejprodávanější knihy v roce 2022
gastronomie
Kniha
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně.
gastronomie
Receptury teplých pokrmů
kolektiv autorů
,
Jaroslav Runštuk
536 Kč
Kniha
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie
Jíst a žít
Kateřina Winterová
269 Kč
Kniha
E-Kniha
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie
Les a louka na talíři
Ulla Mayer-Raichle
,
Gisula Tscharner
134 Kč
Kniha
Ketogenní dieta je založena na vědecky ověřeném faktu: když tělo nemá dostatek krevního cukru, sahá pro potřebnou energii do vlastních tukových zásob.
gastronomie
Ketodieta pro začátečníky - kuchařka
Martina Slajerova
323 Kč
Kniha
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
179 Kč
Kniha
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie
Suroviny pro obor vzdělání cukrář
Ludvík Bláha
,
Ivana Kopová
,
František Šrek
297 Kč
Kniha
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
179 Kč
Kniha
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
179 Kč
Kniha
Bazar
Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí.
gastronomie
Forbes Cooking
Kateřina Bičíková - Harudová
,
Kateřina Pechová
,
Martina Baťhová
,
Markéta Marešová
711 Kč
Kniha
Bazar
Příručka pro začátečníky sous vide vaření – techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací – nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla.
gastronomie
Sous vide u vás doma
Lisa Q. Fetterman
440 Kč
Zobrazuji
21 - 30
z
62
položek
<<
<
1
2
3
4
5
..
7
>
>>