Nejprodávanější knihy v roce 2022
karty

Karty andělů
Andělé nás provázejí celým životem, naučme se jim naslouchat. Laskavá poselství odvahy, útěchy a štěstí nám pomohou vypořádat se s těžkostmi a starostmi všedního dne.
karty

Karty andělů

404 Kč
Hvězdné karty Lindy Goodman
(1x)
Kniha a 33 divinačních karet inspirovaných astrologickým a numerologickým učením Lindy Goodman.
karty

Hvězdné karty Lindy Goodman

280 Kč
Poselství Tarotu + vykládací karty
Komplet sady karet a knihy v krabičce.
karty

Poselství Tarotu + vykládací karty

359 Kč
Chrysalis Tarot
(1x)
Objevte nevšední tarotovou sadu, která do Velkých arkán přináší nejeden nový příběh. Jako dvorní karty se vám představí herecká společnost středověkých postaviček, které dodají vašim výkladům život.
karty

Chrysalis Tarot

329 Kč
Chrudošovo zvířecí kvarteto

Veselá karetní hra pro celou rodinu od mistra rytce a nositele Řádu zelené berušky Chrudoše Valouška. 32 hracích karet. 8 rodin zvířat: domácí, užitečná, cizopasná, bájná, legendární, mořská, obojživelná & noční.

karty
Ukázky

Chrudošovo zvířecí kvarteto

162 Kč
Pojďme si hrát ven
Chcete, aby si vaše děti hrály více venku? Aby objevily vzrušení a zábavu, která doprovázela vás, když jste trávili každou volnou chvíli s kamarády? Pojďme si hrát ven je krabice plná her. Je to dárek dalším generacím od nás, od dětí, které strávily hodiny a hodiny běháním venku, trháním triček, otloukáním loktů, šplháním po stromech a házením žabek, hrou na babu, na policajty a zloděje, na krvavé koleno i na spoustu dalších. Díky těmhle hrám bylo naše dětství tak úžasné, a teď je načase, aby se s nimi seznámily i další generace. V krabici najdete přes 50 kartiček, které představují oblíbené venkovní hry. Každá kartička obsahuje jednu hru, vysvětluje její pravidla a nabízí tipy a triky, které dovedou hráče k vítězství. Nechybí tradiční české hry, ale také zajímavé hry ze zahraničí, které si děti (nebo i dospělí) určitě oblíbí! Krabice Pojďme si hrát ven je ideálním společníkem každého dítěte, rodiny, školních vychovatelů nebo táborových vedoucích.
karty

Pojďme si hrát ven

224 Kč
Andělský tarot
(1x)
Objevte znamení a proroctví pro každý den, které vám odhalí andělské karty.
karty

Andělský tarot

449 Kč
Medvěd Wrr: Karetní hra
Vžijte se do kůže medvěda Wrr a zabraňte proradným pirátům uskutečnit jejich velkolepý plán na ovládnutí knižního světa!
karty
Ukázky

Medvěd Wrr: Karetní hra

314 Kč
Svět Tarotu
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
karty

Svět Tarotu

135 Kč
Moormanova kniha pokeru
Po svých začátcích kariéry jako hráče kulečníku a bridže se Chris Moorman rozhodl své analytické přednosti zaměřit na poker a stal se jedním z nejúspěšnějších hráčů, kteří kdy k pokerovému stolu zasedli.
karty

Moormanova kniha pokeru

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>