Nejprodávanější Kniha v roce 2022
Kraj Vysočina

Ujčov a místní části včera a dnes - 11%
Celobarevná publikace fotografa Milana Šustra a jeho spolupracovníků „Ujčov a místní části včera a dnes" zachycuje historickou a dnešní podobu obce v okrese Žďár nad Sázavou.
Kraj Vysočina

Ujčov a místní části včera a dnes

251 Kč
223 Kč
Třebíčsko nadhledem - 11%
Nechte se okouzlit jedinečným a vyjímečným koutem naší země, krajem s památkami UNESCO i krásnou přírodou. Kde jinde člověk nalezne tolik skvostů pohomadě... V nové exkluzivní publikaci Vám zprostředkujeme pohled na tato místa hledáčkem našeho dronu
Kraj Vysočina

Třebíčsko nadhledem

405 Kč
360 Kč
Na otecké půdě - 11%
(1x)
Povídky z knihy „Na otecké půdě. Obrázky ze Žďárských hor“ jsou souborem již dříve časopisecky vydávaných povídek spojených lokalitou Žďárské vrchy.
Kraj Vysočina

Na otecké půdě

251 Kč
223 Kč
Vize ZR 2050 - 11%
Kniha dokumentuje dvouletý projekt probíhající ve Žďáře nad Sázavou s názvem Živé proStory, během kterého ve městě proběhly soutěže, přednášky, workshopy pro studenty architektury, ale i další akce a aktivity zapojující laickou i odbornou veřejnost.
Kraj Vysočina

Vize ZR 2050

314 Kč
279 Kč
Benediktinské opatství ve Vilémově
(1x)
Kniha mapuje dějiny málo známého benediktinského opatství ve Vilémově na Havlíčkobrodsku. Cílem autorů bylo představit dějiny kláštera v co největší komplexnosti od jeho založení ve 12. století až po zánik před polovinou století 16.
Kraj Vysočina

Benediktinské opatství ve Vilémově

135 Kč
Muži Masarykovy republiky a kraj Vysočina - 11%
Šestnácti občanům Vysočiny, kteří aktivně zasáhli do veřejného života v období první republiky, je věnována tato publikace. Životní příběhy známých i dosud neznámých vojáků, ministrů, poslanců, senátorů a diplomatů.
Kraj Vysočina

Muži Masarykovy republiky a kraj Vysočina

116 Kč
103 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3