Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
cestopisy

Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
cestopisy
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Zápisky z Afghánistánu
(1x)
Autentické svědectví z válečných oblastí Afghánistánu od známého reportéra.
cestopisy
Ukázky

Zápisky z Afghánistánu

279 Kč
EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí - 11%
(3x)
Vydejte se s autorem na výstřední putování světem, během něhož poznáte, jaké to je ztroskotat s dřevěnou bárkou u somálských hranic, pašovat ploštice z Karibiku, chytit horečku dengue, stát se miliardářem v Německu, očkovat psy proti vzteklině v Keni, zažít žahnutí nejjedovatější medúzou světa čtyřhrankou smrtelnou, stopnout si vlak či bangladéšské komando před zásahem, zavítat na ostrovy afrických narkobaronů, ošálit alžírského velvyslance, skončit v karanténě s neznámým infekčním onemocněním, rozhodnout o nouzovém přistání transatlantického letu a mnoho dalšího.
cestopisy

EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí

314 Kč
279 Kč
Namaste - 11%
Tato kniha shrnuje četné tvůrčí pobyty v Indii, pozorování života prostých lidí, ale i dramata, která se odehrávají v mé mysli, jež se marně snaží pochopit smysl toho neuvěřitelně pestrého hemžení. Polovinu knihy tvoří ilustrace.
cestopisy

Namaste

404 Kč
359 Kč
Mezi světy - 11%
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
cestopisy

Mezi světy

476 Kč
423 Kč
Místo, odkud není návratu - 11%
Lidé se musejí dozvědět, co Ujguři v Číně zažívají. Mihrigul Tursunová se stala jednou z obětí čínských snah o totální asimilaci ujgurské menšiny.
cestopisy
Ukázky

Místo, odkud není návratu

359 Kč
319 Kč
Stát v rozkladu - 11%
(1x)
Proč naše země stále nevzkvétá? Koronavirová pandemie v plné nahotě ukázala ochablé tělo Česka. Stát není pořádně schopen postarat se o své chudé, nemocné a ohrožené.
cestopisy

Stát v rozkladu

269 Kč
239 Kč
Štěchovický poklad – konec legend - 11%
Proč se za desítky let nepodařilo najít slavný štěchovický poklad? Protože romantický příběh o bednách plných zlata je falešná stopa a největší lež Třetí říše.
cestopisy

Štěchovický poklad – konec legend

341 Kč
303 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestopisy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka - 11%
(1x)
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
cestopisy

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

329 Kč
292 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 314 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 32 > >>