Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
erotika

Jen o trochu víc - 11%
Stella během jediného dne ztratí milence, práci i domov.
erotika

Jen o trochu víc

359 Kč
319 Kč
Nymfomanka - 11%
„Skousnu rty a nervózně se rozhlížím. Touha po sexu je tak silná, že sotva dýchám. Jako by se mi něco usadilo na hrudním koši a stále silněji mě dusilo. Jako by se mě zmocnila nějaká můra.“
erotika

Nymfomanka

359 Kč
319 Kč
Pan Pracháč - 11%
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
erotika

Pan Pracháč

296 Kč
263 Kč
Jeho zákusek - 11%
(1x)
Asi si nikdo nemyslí, že mít sexy šéfa není vůbec komplikované ani matoucí. Ale musím mu už odolávat jen pár měsíců. V lednu odlétám do Paříže, abych si splnila svůj sen a stala se umělkyní. Škoda, že nemůžu mít svůj zákusek a náležitě si ho užít.
erotika

Jeho zákusek

269 Kč
239 Kč
Všechno, co chci - 11%
Protiklady se přitahují – ona do světa reklamy nezapadá vzhledem, ale svou práci miluje.
erotika

Všechno, co chci

359 Kč
319 Kč
Svůdné touhy - 11%
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. I v druhé knize naší „svůdné“ série najdete hned dva původní sborníky... a něco málo navrch!
erotika

Svůdné touhy

494 Kč
439 Kč
Esmera - 11%
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
238 Kč
Vesnický závod - 11%
První otevřeně erotický gay román u nás od mladé partnerské dvojice zasazuje akční příběh do horkého léta počátku 90. let na dvou českých vesnicích a originálně jej propojuje s nefalšovaným vzrušením, ale i humorem a nadsázkou.
erotika
Ukázky

Vesnický závod

314 Kč
279 Kč
Dej mi království - 11%
(1x)
Layla je svobodná matka, která nemůže zavadit o dobrou práci. Nakonec se na ni přece jen usměje štěstí a do cesty jí přijde nabídka pracovat jako asistentka Olivera Turnera, atraktivního a úspěšného topmodela.
erotika

Dej mi království

321 Kč
286 Kč
Pět polibků - 11%
(1x)
První polibek zničí celý její svět. Druhý ji zneklidní. Třetí vyvede z rovnováhy. Čtvrtý jí zamotá hlavu. A pátý, ach, pátý…
erotika

Pět polibků

323 Kč
287 Kč
Šéf - 11%
(1x)
Reese potkává Chase Parkera u toalet v restauraci. Zrovna se marně snaží dovolat své kamarádce, aby ji vysvobodila z nepodařeného rande. Chase pohotově přispěchá s nevyžádanými radami a označí ji za mrchu.
erotika

Šéf

314 Kč
279 Kč
Ve jménu pomsty - 11%

Když přichází čas pomsty, nikdo není v bezpečí.

Ve jménu pomsty je třetím dílem série Démoni z Los Angeles.

erotika

Ve jménu pomsty

314 Kč
279 Kč
Její třešničky - 11%
(1x)
Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král.
erotika

Její třešničky

269 Kč
239 Kč
Markýza Bella Patti - 11%
Krásná markýza Bella Patti se ve společnosti své intimní přítelkyně Ritty oddává těm nejdivočejším erotickým zážitkům. Když potom do jejich nespoutaných her vstoupí muž, který nečekaně připlouvá na své „yachtě“, padají poslední zábrany…
erotika

Markýza Bella Patti

179 Kč
159 Kč
Vůně neviditelného - 11%
(1x)
Ani tenhle rok nebude chybět komiks od Mila Manary - tentokrát jsme sáhli po jeho další klasice, dvojdílném příběhu Parfém neviditelného!
erotika

Vůně neviditelného

404 Kč
359 Kč
Mister
(2x)
Londýn, 2019. Maxim Trevelyan vede bezstarostný život. Je pohledný, má konexe v aristokratických kruzích a peníze. Nikdy nemusel pracovat a zřídka spí sám.
erotika
Ukázky

Mister

134 Kč
Vášnivý svůdník - 11%
Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
erotika

Vášnivý svůdník

331 Kč
294 Kč
Venuše a Tannhäuser - 11%
(1x)
V této drobné novele načrtává ilustrátor Beardsley tentokrát perem literáta Venušin poetický palác a zahrady, kde se krásčina divoká družina oddává bujarým radovánkám.
erotika

Venuše a Tannhäuser

89 Kč
79 Kč
Bezchybní - 11%
(1x)
Sexy a svobodný miliardář bez závazků. Hvězda kanálu YouTube. A nejžhavější noc jejich života. Existuje jen jediné pravidlo, které odmítám porušit – žádné pletky s podřízenými. A mohlo mě napadnout, že někde bude háček.
erotika

Bezchybní

269 Kč
239 Kč
Na útěku - 11%

Povídačky o tom, že v tomto díle se všechno vysvětlí, hodně přeháněly. Naštěstí.

Velká láska je úžasná věc, jenomže občas se s ní pojí velké problémy, zvlášť když se ukáže, že bůh sexu je současně i bohem války…

erotika

Na útěku

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>