Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
pohádky a legendy

Adventní pohádky - 20%

S pohádkovým adventním kalendářem tu Vánoce budou coby dup! Prožijte s vašimi dětmi kouzelný předvánoční čas a zpříjemněte si čekání na Ježíška společným čtením. Dvacet čtyři pohádek vás přenese do světa čar a kouzel, ve kterém potkáte bohaté prince i odvážné chasníky, pyšné princezny i chudé dívky.

pohádky a legendy
Ukázky

Adventní pohádky

209 Kč
167 Kč
Kouzelná třída o Vánocích - 20%
Vánoce jsou kouzelné už samy o sobě. A co teprve, když je zažijete ve třídě s vílí paní učitelkou Jasmínou Bílou.
pohádky a legendy
Ukázky

Kouzelná třída o Vánocích

212 Kč
170 Kč
Pohádková logopedie - O veliké řepě - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout, nalepit na špejli a zahrát si s nimi divadlo.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádková logopedie - O veliké řepě

99 Kč
79 Kč
Pohádky - 20%
Sbírka krásných pohádek pro děti, a to jak ty menší, tak ty velké.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky

89 Kč
71 Kč
Stromové pohádky - 20%
K oblíbené knize s voňavým názvem Bylinkové pohádky se do knihovniček dětských pokojíků uvelebují tentokráte pohádky stromové. Vstupte do světa, kde stromy ožívají, mají kouzelnou moc nebo pomáhají. Nechte na sebe dýchnout kouzlo příběhů, v nichž vystupují princové, královny, skřítkové i víly.
pohádky a legendy
Ukázky

Stromové pohádky

189 Kč
151 Kč
Bylinkové pohádky - 20%

Za pohádkami s vůní mateřídoušky Pohádky ze světa, kde to voní bylinkami, kde žijí princové, víly, čarodějnice a králové, kde dobro vítězí nad zlem a být čestný se vyplácí. Setkáme se tu s pohádkou o šatech utkaných z kopřiv, které princovi pomohou najít princeznu s dobrým srdcem nebo třeba s příběhem, kde se podaří zlomit kouzlo zlé čarodějnice...

pohádky a legendy
Ukázky

Bylinkové pohádky

189 Kč
151 Kč
České pohádky - 20%

Příběhy, ve kterých vítězí dobro nad zlem Pohádky ze zlatého fondu klasické české literatury vybrala a pro malé čtenáře upravila Alena Peisertová a půvabnými ilustracemi oživila Dagmar Ježková.

pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky

189 Kč
151 Kč
České pohádky - Czech fairy tales - 20%

Klasické české pohádky v dvojjazyčném vydání Klasické české pohádky, které předávají po věky prarodiče svým vnukům, k vám nyní přicházejí v bohatě ilustrované dvojjazyčné knize, aby potěšily děti i dospělé. V knize najdete deset nejznámějších pohádek na motivy Karla Jaromíra Erbena a Boženy Němcové.

pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky - Czech fairy tales

279 Kč
223 Kč
Dobrodružství králíčka Petra - 20%

Světová klasika, která nestárne! Veselá dobrodružství králíčků Petra, Benjamina, Ocáska, Hoplinky, Pírka či lišáka pana Toda a jezevce Tomyho Broka pobaví všechny malé čtenáře. Příběhy Beatrix Potterové se proslavily po celém světě a ani po víc než sto letech od svého prvního vydání neztratily nic ze svého půvabu a popularity.

pohádky a legendy
Ukázky

Dobrodružství králíčka Petra

189 Kč
151 Kč
Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
pohádky a legendy
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Pohádky z českého království - 20%

České pověsti v pohádkovém zpracování Příběhy bájných i skutečných postav naší země jsou plné hrdinství, tajemné magie, odvahy i důvtipu a zvou nás do světa poznání a nekonečné fantazie. Jednoduše psané a čtivé pohádky vypráví o tom, proč se naší zemi říká Čechy, o silákovi Bivojovi, který získal lásku kněžny Kazi, o věrném koni Šemíkovi, který přeskočil hradby Vyšehradu, o povedených kouscích kouzelníka Žita, tajemném hliněném obru Golemovi a dalších.

pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky z českého království

149 Kč
119 Kč
Čertí babička - 20%
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete.
pohádky a legendy
Ukázky

Čertí babička

169 Kč
135 Kč
Kočičí pohádky - 20%
(1x)
Máte rádi moderní pohádky? Máte rádi kočky? Vítejte v Kočičích pohádkách! Poznejte nejslavnější kocouří kapelu, zjistěte, proč na jaře rozkvétají kočičky, a seznamte se s kočkou jménem Kalamita.
pohádky a legendy
Ukázky

Kočičí pohádky

237 Kč
190 Kč
Psí pohádky - 20%
Pohádky a psi mají jedno společné, jsou to věrní přátelé lidí a dělají jim radost.
pohádky a legendy
Ukázky

Psí pohádky

237 Kč
190 Kč
Staré pověsti české pro děti - 20%
Kouzelně převyprávěné Staré pověsti české jsou psány současným moderním jazykem, kterému dnešní děti snadno porozumí, a tak, aby je zaujala historie našeho českého národa. Při čtení nejznámějších pověstí se děti nejen poučí, ale také skvělé pobaví.
pohádky a legendy
Ukázky

Staré pověsti české pro děti

237 Kč
190 Kč
Tradiční česká ZIMA - Josef Lada - 20%
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
pohádky a legendy
Ukázky

Tradiční česká ZIMA - Josef Lada

254 Kč
203 Kč
100 nejznámějších pohádek pro unavené rodiče - 20%
Známé pohádky ve zkrácené verziJsou pro vás pohádky, které čtete svým dětem, příliš dlouhé? Usínáte u nich sami dřív, než drak osvobodí princeznu? Nebo chtějí děti vědět, jak to dopadlo se Smolíčkem, a vy máte ještě spoustu jiné práce?
pohádky a legendy
Ukázky

100 nejznámějších pohádek pro unavené rodiče

209 Kč
167 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
O lakomém křečkovi - 20%
Děti často slyší, že jsou špinavé jako prasátko, lakomé jako křeček nebo že spí tvrdě jako dudek. V naší řeči je spousta podobných rčení a přirovnání. Napadlo vás někdy, jak taková rčení vznikla?
pohádky a legendy
Ukázky

O lakomém křečkovi

195 Kč
156 Kč
Detektivové - 20%
(1x)
Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu. Důvtipní malí detektivové přivedou policii na stopu zloděje.
pohádky a legendy
Ukázky

Detektivové

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>