Nejprodávanější tituly v roce 2022
užitková zahrada

Tao zeleninové zahrady - 11%
V knize se autorka zabývá praktickými metodami i hlubší podstatou zahradničení. Deppe se zaměřuje na některé nejoblíbenější zeleniny domácích zahrad – rajčata, fazole, hrách a listovou zeleninu.
užitková zahrada

Tao zeleninové zahrady

322 Kč
286 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
užitková zahrada
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
užitková zahrada
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Zahradní jezírka a vodní rostliny - 20%
Autor je nejzkušenějším odborníkem na zakládání umělých vodních ploch u nás, uznávaný je i v zahraničí. V této knize využívá svých dlouholetých zkušeností při zakládání nádrží pomocí fólie, udílí rady, co je nutné vědět, ještě než se začne s výkopem.
užitková zahrada
Ukázky

Zahradní jezírka a vodní rostliny

101 Kč
81 Kč
Nejrychlejší úroda - 11%
Ředkvičky, saláty a špenát patří v zeleninové zahradě mezi sprintery – klíčí během několika hodin a od sklizně vás dělí jen pár týdnů.
užitková zahrada

Nejrychlejší úroda

323 Kč
287 Kč
Léčivé rostliny, pěstujeme - sbíráme - využíváme - 11%
Léčivé rostliny či byliny anebo prostě léčivky jsou rostliny, které obsahují účinné látky, jež příznivě ovlivňují stav lidského organismu ve smyslu zdraví. Věděli to už naši předkové a léčili jejich pomocí odpradávna.
užitková zahrada

Léčivé rostliny, pěstujeme - sbíráme - využíváme

242 Kč
215 Kč
Stavíme vysoké záhony - 11%
Minizahrádka na vysoké úrovni
Vysoké záhony jsou dnes „in“ a „trendy“: jsou přehledné, šetří záda a díky své speciální výplni přinášejí nejvyšší možné výnosy.
užitková zahrada

Stavíme vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Zkuste to doma sami - zahrada a balkon - 11%
(1x)
Květinová louka plná včel místo trávníku, zelenina místo okrasných rostlin, léčivé byliny místo plevelu, půdokryvné rostliny, které se dají jíst, místo kamenitých ploch–existuje mnoho možností, jak zahradničit přírodněji, zdravěji a zároveň snadněji.
užitková zahrada
Ukázky

Zkuste to doma sami - zahrada a balkon

359 Kč
319 Kč
Semínka z vlastní zahrady - 11%
Chcete poznat fascinující svět přírody na vaší zahradě a mít své vlastní plodiny pěstované ze semínka do semínka?
užitková zahrada

Semínka z vlastní zahrady

179 Kč
159 Kč
Biozahrada - Zahrada bez chemie a plná života - 11%
Kniha Arnošta Tabacha je logicky sestavená z jeho příspěvků do různých periodik a z rukopisu, který zanechal po předčasné smrti, doplněná o aktuální fotografie. Naučí začínající zahrádkáře ekologicky myslet a v souladu s přírodou...
užitková zahrada

Biozahrada - Zahrada bez chemie a plná života

224 Kč
199 Kč
Velká kniha zahradničení pro děti
Víte, jak správně zasadit ředkvičky? Kdy sklidit dýně a jaké při tom všem použít nářadí? Každé z ročních období zahradníkovi přináší nové výzvy. Proto je tu praktická Velká kniha zahradničení pro děti.
užitková zahrada

Velká kniha zahradničení pro děti

359 Kč
Permakulturní farma - 11%
(1x)
Permakulturu – metody udržitelného designu a spolupráce s přírodou – lze aplikovat nejen na zahrádky, ale stejně dobře i na rozsáhlé farmy a na celé oblasti krajiny.
užitková zahrada

Permakulturní farma

207 Kč
184 Kč
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - 11%
Chystáte se vysadit pár keřů révy vinné na svém pozemku a tápete, jak o ně dál pečovat?
užitková zahrada

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

179 Kč
159 Kč
Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
užitková zahrada

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
užitková zahrada
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - 20%
Náš přední oborník na pěstování révy vinné připravil praktickou příručku pro zahrádkáře a malovinaře, kteří si chtějí vypěstovat kvalitní hrozny k přímé konzumaci. Seznamuje čtenáře se všemi podstatnými úkony, které vedou pěstitele ke kýženému výsledku.
užitková zahrada
Ukázky

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

135 Kč
108 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
užitková zahrada
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Japonské javory - 20%
Jediná knížka na našem knižním trhu, která se uceleně zabývá pěstováním těchto atraktivních listnatých dřevin. Popisuje několik desítek nejzajímavějších kultivarů, které lze pěstovat v našich klimatických podmínkách.
užitková zahrada
Ukázky

Japonské javory

118 Kč
94 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
užitková zahrada
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Okrasné trávy - 20%
Hledáte-li přizpůsobivou rostlinu, nenáročnou na podmínky a údržbu, proměnlivou během roku, soliteru s jemnou texturou nebo nerušivý dynamický doplněk ve výsadbách, pak je okrasná tráva tím pravým prvkem pro vaši zahradu.
užitková zahrada
Ukázky

Okrasné trávy

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 > >>