Nejprodávanější tituly v roce 2022
Předškolní výuka

Moje první kniha plná barev - 11%
Cvičení a hry rozvíjejí na základě principů montessori pedagogiky kognitivní funkce malých dětí. Kniha zábavným způsobem provede děti pestrým světem barev.
Předškolní výuka

Moje první kniha plná barev

161 Kč
143 Kč
Šimonovy pracovní listy 1 - 11%
Pracovní listy jsou určeny pro děti od 3 let až po žáky prvních tříd. Mají zpestřit práci dětí a pomoci jim při osvojování základních vědomostí a dovedností.
Předškolní výuka

Šimonovy pracovní listy 1

134 Kč
119 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 11%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
Předškolní výuka

Pohyb s říkadly pro nejmenší

224 Kč
199 Kč
První čtení s počítáním - 11%
Autorský pracovní sešit je tvořený tematickými dvoustránkami, na kterých si dítě procvičí jednak čtení s porozuměním a dále sčítání a odčítání do dvaceti bez přechodu přes desítku.
Předškolní výuka

První čtení s počítáním

149 Kč
132 Kč
Zakousněte se do knihy - 11%
(1x)
Soubor pracovních listů je určený pro žáky 1. až 3. tříd. Jednotlivé úkoly směřují především k podpoře čtenářství a k rozvoji pozitivní vazby na knihy, ale i k podpoře čtení s porozuměním a rozvoji slovní zásoby.
Předškolní výuka

Zakousněte se do knihy

143 Kč
127 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
Předškolní výuka

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
Předškolní výuka
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Letem světem / Busy Busy World - 11%
Kniha Richarda Scarryho, autora mnoha dětských knih s charakteristickými originálními obrázky, vychází jako dvojjazyčné vydání s česko-anglickým textem pro předškolní a školní věk.
Předškolní výuka

Letem světem / Busy Busy World

269 Kč
239 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
Předškolní výuka

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
100 her pro šestileté - 11%
Kniha je plná krátkých her především pro šestileté děti, které se mohou těšit na řešení problémů, hádanky, počítání, sudoku a mnoho dalšího. Užiješ si hodiny zábavy a spoustu se toho naučíš! Dokážeš splnit výzvu a najdeš řešení všech 100 her?
Předškolní výuka

100 her pro šestileté

179 Kč
159 Kč
A-Ž půjdeš do školy: Pro holky, co se neztratí - 11%
Jedinečná obrázková knížka, která provede čerstvé školačky abecedou a zároveň školním prostředím.. Máte doma předškolačku nebo prvňačku?
Předškolní výuka
Ukázky

A-Ž půjdeš do školy: Pro holky, co se neztratí

269 Kč
239 Kč
Cvičení s říkankou pro malé děti - 11%
Oblíbené říkanky, milé barevné obrázky a spouta pohybu představuje kombinaci, kterou mají děti rády a přitom ji ocení i jejich rodiče.
Předškolní výuka
Ukázky

Cvičení s říkankou pro malé děti

242 Kč
215 Kč
Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let - 11%
Procvičte zrakové vnímání dítěte a pobavte se při tom! Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce.
Předškolní výuka
Ukázky

Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let

179 Kč
159 Kč
100 her, Obtahování a vybarvování - 11%
Tento zábavný sešit plný aktivit pro děti od 2 let pomáhá dětem rozvíjet logické uvažování, představivost a jemnou motoriku. Potřebuješ jen tužku a pastelky!
Předškolní výuka

100 her, Obtahování a vybarvování

143 Kč
127 Kč
Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
Předškolní výuka

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Hurá na tábor!
Prakticky zaměřená publikace nabízí činnosti, hry a přírodní náměty určené pro nejrůznější typy táborů (skautské, turistické, zálesácké apod.) včetně stále oblíbenějších táborů příměstských.
Předškolní výuka

Hurá na tábor!

89 Kč
Noe
Noe je pěkná rodinná karetní hra, ve které hráči pomáhají Noemovi naložit zvířátka na Archu, aby je mohl zachránit. Určeno pro 2 -5 hráčů ve věku +8 let. Délka hry 30 minut.
Předškolní výuka

Noe

449 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Písanka 3 – První písmena - 11%
Umí vaše dítě napsat jednotlivá písmenka tvořící slova, např. mé, jsi, pa, ale, teta, Ola, táta, sůl, anebo věty Mája mele maso. Ola má sílu. Míla má laso.
Předškolní výuka

Písanka 3 – První písmena

35 Kč
31 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
Předškolní výuka

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 243 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>