Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
učebnice - vzdělání

Soudobá sociologie IV. - 20%
Čtvrtý svazek učebních textů ze soudobé sociologie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Soudobá sociologie IV.

210 Kč
168 Kč
Atlas fyziologických regulací - 20%
Převážně obrazová učebnice s 329 schématy a s doprovodným shrnujícím textem. Schémata popisují složité řídící obvody pomocí zjednodušených blokových zpětnovazebných obvodů, které napomáhají k pochopení regulačních pochodů v organizmu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Atlas fyziologických regulací

594 Kč
475 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Němčina pro lékaře - 20%
Publikace je určena nejen medikům, ale zejména lékařům, kteří vyjíždějí do zahraničí - německy mluvících zemí (zejména do Spolkové republiky Německo). V této podobě a rozsahu tak zaplňuje na našem knižním trhu dosud prázdné místo.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Němčina pro lékaře

637 Kč
510 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Somatologie - 20%
Pracovní sešit navazuje na učebnici Somatologie pro střední zdravotnické školy. Slouží k procvičení, doplnění a upřesnění probírané látky a k ověření jejího pochopení a osvojení. Použití pracovního sešitu při výuce pomáhá vyučujícímu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Somatologie

212 Kč
170 Kč
Základy lékařské fyziologie - 20%
Celobarevná učebnice fyziologie, která pro snadnější pochopení a zapamatování učiva obsahuje téměř 100 převážně barevných obrázků a 110 schémat a tabulek. Množství informací a jejich kvalitní zpracování činí z knihy základní učebnici.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Základy lékařské fyziologie

543 Kč
434 Kč
Deutsch im Beruf - 20%
Zlepšete si svou němčinu na zajímavých a zábavných cvičeních tematicky souvisejících s využitím němčiny v práci. Kniha obsahuje procvičování gramatiky a slovní zásoby i porozumění textům.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Deutsch im Beruf

135 Kč
108 Kč
Histologický atlas - 20%
Atlas představuje základní učební pomůcku morfologického mikroskopického oboru pro studenty magisterského i bakalářského studia na lékařských fakultách.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Histologický atlas

407 Kč
326 Kč
Histopatologický atlas - 20%
Histopatologický atlas je sestaven jako soubor barevných mikrofotografií obsahující základní histopatologické diagnózy a je určen jako učební pomůcka zejména pregraduálním studentům lékařských oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Histopatologický atlas

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 427 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 > >>