Nejprodávanější hry v roce 2022

Příroda - baby pexeso
Prasátko a pejsek netvoří tu správnou dvojici. Nauč se rozpoznávat své nové kamarády a zkus si zapamatovat, kam se všichni ukryli.

Příroda - baby pexeso

125 Kč
Psí život
Rodinná stolní hra Psí život je ideální zábava pro všechny milovníky pejsků.Rodinná stolní hra Psí život je ideální zábava pro všechny milovníky pejsků.

Psí život

900 Kč
Strážcové lesa
V půvabné hře Strážcové lesa se stanete lesním duchem, který se ze všech sil snaží ochránit Posvátný strom před plameny Onibi. Naštěstí v tom nejste sami - na pomoc můžete povolat zvířecí strážce.

Strážcové lesa

899 Kč
Školička
Elektrická kombinační hra pro děti od 4 let. Obsahuje 16 listů se 176 obrázky, mezi nimiž děti hledají souvislosti. Každý list je zaměřen na určitou oblast dětského světa.Hra neobsahuje žádné texty. není tedy potřeba aby děti uměly číst.

Školička

323 Kč
Triolet
Triolet je hra s čísly, v níž se hráči snaží získat v každém tahu co nejvíce bodů.

Triolet

799 Kč
Vanoční papírový BETLÉM - Jednoduchá vystřihovánky
Vánoční papírový Betlém od známé ilustrátorky Kateřiny Miler. Bétlem je velmi jednoduchý k vystřižení, obsahuje podrobný návod a rady pro začátečníky.

Vanoční papírový BETLÉM - Jednoduchá vystřihovánky

68 Kč
Začínáme vystřihovat - Dinosauři
Začínáme vystřihovat pro nejmenší je kreativní sešit, díky kterému si už 3leté dítě začne rozumět s nůžkami i lepidlem. Sešit Doprava obsahují 8 velkých obrázků, do kterých dítě vlepuje jednoduché vystřižené obrysy, které si předtím vybarvilo.

Začínáme vystřihovat - Dinosauři

152 Kč
Bang! Kostky rozšíření Nemrtví
Noví pistolníci, vzteklí a bez zábran, si rychle vyřizují své účty, jak bývá na Divokém západu zvykem, soubojem. Místní krchov pomalu přetéká mrtvolami, tak byste měli být na pozoru, protože nemrtví si přijdou vyřídit s živými své účty.

Bang! Kostky rozšíření Nemrtví

349 Kč
Co to čmáráš?
Dokážete nakreslit stíhačku?

Co to čmáráš?

539 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 646 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 .. 65 > >>