Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
učebnice

Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
učebnice
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Autoimunita - 20%
Mimořádně závažné a aktuální téma nalézá své cílové čtenáře mezi praktickými lékaři i specialisty. Kniha dobře poslouží i studentům medicíny a přírodovědy.
učebnice
Ukázky

Autoimunita

186 Kč
149 Kč
Gastroenterologie a hepatologie - 20%
Tato instruktivní a praktická učebnice je sepsána odborníky 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Kniha vychází z bohatých pedagogických zkušeností autorů a potřeb cílové skupiny čtenářů — mediků a mladých lékařů.
učebnice
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie

339 Kč
271 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
učebnice
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Interní ošetřovatelství I - 20%
První díl základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách, která je v tomto rozsahu a stylu provedení v současné době ojedinělá.
učebnice
Ukázky

Interní ošetřovatelství I

246 Kč
197 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
učebnice
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
učebnice
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
učebnice
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry - 20%
Tato ojedinělá učebnice je určena nejen sestrám specialistkám v oboru gastroenterologie a hepatologie, ale všem sestrám, které pečují o pacienty s poruchami a onemocněním zažívacího ústrojí.
učebnice
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry

254 Kč
203 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
učebnice
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 411 - 420 z 426 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 > >>