Nejprodávanější tituly v roce 2022
naučné, obrazové

Zvířecí cestovatelé - 11%
Rybák dlouhoocasý, který létá mezi póly, pouť lososů proti proudu řek nebo neuvěřitelné putování monarchy stěhovavého – daleké migrace zvířat jsou jedním z největších divů přírody.
naučné, obrazové

Zvířecí cestovatelé

242 Kč
215 Kč
Bůh je tady!
Kniha je určena dětem raného školního věku a představuje pomůcku, jak s nimi vést rozhovory o křesťanských tématech. Úroveň je přizpůsobena tak, abych odpovídala věku dítěte i určitému ekumenickému rozměru.
naučné, obrazové

Bůh je tady!

89 Kč
Moje modlitební knížka - 10%
Drobná a úpravná modlitební knížečka pro děti obsahuje modlitby Otčenáš, Zdrávas a Andělíčku, můj strážníčku, které jsou doprovozeny vyšívanými kolážemi Aleny Brožové.
naučné, obrazové

Moje modlitební knížka

86 Kč
77 Kč
Nikolka a dvě mámy - 50%
Chlapeček Nikolka má „dvě mámy“: jedná se vlastně o maminku a o Nikolkovu tetu, maminčino dvojče. Jemným způsobem děti učí tomu, že každá rodina je jedinečná a někdy je dobré se zastavit a té svojí se podívat do očí.
naučné, obrazové

Nikolka a dvě mámy

162 Kč
81 Kč
Aktivity s nálepkami – Hravé kočičky - 11%
Pojď si hrát s roztomilými kočičkami! V sešitě plném veselých fotek koťat, koček a kocourů najdeš spoustu aktivit, se kterými si užiješ skvělou zábavu.
naučné, obrazové

Aktivity s nálepkami – Hravé kočičky

89 Kč
79 Kč
Připravuji se do školy - úkoly pro šikuly - 11%
V této knize najdete mnoho zábavných rad a cvičení pro předškoláky zaměřených na znalost počítání, čtení a úkolu pro procvičení jemné motoriky.
naučné, obrazové

Připravuji se do školy - úkoly pro šikuly

89 Kč
79 Kč
ABC hvězdáře - 11%
Kniha zve začínající astronomy, především děti školního věku, do blízkého i vzdáleného vesmíru. Poskytuje základní informace o sluneční soustavě, o hvězdách a dalších vesmírných tělesech.
naučné, obrazové

ABC hvězdáře

270 Kč
240 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Šaty pro Moheu - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
naučné, obrazové
Ukázky

Šaty pro Moheu

224 Kč
199 Kč
Co jíme? - Podívej se pod okénko
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš. Zjisti něco nového!
naučné, obrazové

Co jíme? - Podívej se pod okénko

161 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 466 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 > >>