Nejprodávanější hudba v roce 2022

Mučivé vzpomínky
Mučivé vzpomínky volně navazují na album Nechoď sama do tmy. Obsahují totiž jednak materiál, který skupina přinesla po tomto programu v roce 1987, zároveň však ve druhé polovině CD zazní ještě věci z let 1985-6.

Mučivé vzpomínky

212 Kč
Waltz
Po dvaceti letech od vydání v roce 1999 vychází reedice alba Waltz.

Waltz

269 Kč
Za všechno může láska
Největší hity stálice československé pop music.

Za všechno může láska

260 Kč
K smrti vylekán
Happeningové sdružení recitátorů hovadných textů.

K smrti vylekán

212 Kč
Milá čtyř viselců
(1x)
Nejslavnější z celověčerních programů legendární kapely.

Milá čtyř viselců

212 Kč
Ale my stále hledáme štěstí...
Album odlišné od předchozích alb skupiny, melodičtější, dle kritiky i posluchačů nejlepší. Michael's Uncle sklízí úspěchy s písní Nezabíjej bratra s takřka návykovou basovou linkou.

Ale my stále hledáme štěstí...

179 Kč
Hounds Of Love
Páté album zpěvačky Kate Bush Hounds od Love spatřilo světlo světa v roce 1985. Úvodní píseň alba Running Up That Hill (A Deal with God) se v roce 2022, po 37 letech, vrátila na čela žebříčků a to díky seriálu z dílny Netflixu Stranger Things!

Hounds Of Love

359 Kč
Diamond Collection
Diamond Collection mapuje fascinující vzestup vynikající zpěvačky od samého začátku 90. let, kdy prvním sólovým albem vytvořeným s Ondřejem Soukupem a Gabrielou Osvaldovou zastínila veškerou konkurenci na české hudební scéně.

Diamond Collection

386 Kč
Oslava
Jablkoň se zapsala do podvědomí fanoušků jako alternativní folková parta hračičků a sradistů. Live CD a DVD „Oslava“ skupiny Jablkoň je celkovým průřezem celé historie skupiny a navíc s velmi exclusivními hosty.

Oslava

224 Kč
The Getaway
Písničkám stále vládne Flea a jeho elastická basa, která je společně s bicími Chada Smitha tepajícím motorem The Getaway. Když se kapela utrhne z řetězu jako třeba v zběsilé The Ticonderoga, třese se zem a zpěvákovi Anthony Kiedisovi lze uvěřit, když křičí: „Jsme válečníci na bitevním poli jménem život, jediná věc je jistá a tou je můj nehasnoucí apetit.“

The Getaway

386 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 910 položek
<< < 1 .. 44 45 46