Nejprodávanější hudba v roce 2022

Patient Number 9
Ozzy Osbourne se vrací s albem Patient Number 9, v pořadí třináctou studiovou nahrávkou. Produkce se ujal Andrew Watt, jež se podílel rovněž na Ozzyho počinu Ordinary Man z roku 2020.

Patient Number 9

341 Kč
Pevnina detstva
Vzhľadom na neutíchajúci záujem fanúšikov sa Opus rozhodol znovu vydať a zaradiť do katalógu najvýznamnejšie albumy Deža Ursinyho. Prvým z nich je Pevnina detstva, ktorý pôvodne vyšiel v roku 1978.

Pevnina detstva

314 Kč
Physical
Physical je jedenácté studiové album australské zpěvačky Olivie Newton-John, které vyšlo 13. října 1981 u MCA Records. Album produkoval a částečně napsal její dlouholetý hudební producent John Farrar.

Physical

935 Kč
Plays Rammstein
Invenční a vášnivé klavíristky Nairi Badalová a Adélaide Panagetová patří do stejné kategorie velkých duet jako sestry Labequeovy a v současnosti jsou francouzským klavírním duem, které se prosazuje ve Francii i na mezinárodní scéně.

Plays Rammstein

350 Kč
Poslední lidé
CD Poslední lidé je třetí nahrávkou lo-fi folkové kapely Hugo a já. Ta se pomocí jednoduchého nástrojového obsazení (akustická kytara, violoncello/housle, klavír) snaží vyprávět o složitém světě a o pocitech lidí v něm.

Poslední lidé

269 Kč
Praha, Texas
Debutové album žižkovské kapely T.G.P. nazvané „Praha, Texas“ nabízí rozryvné songy o lásce, smrti, ginu, letní cestě na jih, zimní cestě domů, nočních dostaveníčkách mezi žižkovskými domy, povodni v centru Prahy a texaském městě duchů.

Praha, Texas

448 Kč
Prichytený Pri Živote
Prichytený pri živote je druhý album legendárnej slovenskej rockovej skupiny Team z roku 1989.

Prichytený Pri Živote

476 Kč
Propustka do pekel (Remastered 2022)
Debutové album Propustka do pekel vyšlo v roce 2000 a znamenalo pro Divokýho Billa průlom. Zřejmě největšími evegreeny z alba jsou skladby Plakala, Dávno, Lásko a Rozárka. Album vyšlo v remasterované podobě.

Propustka do pekel (Remastered 2022)

314 Kč
Rarity. Ivan Mládek
Speciální dvoudisková kolekce nabízí alba plná méně známých písniček, a to CD „Ta country česká, ta je tak hezká!” z roku 1991 a CD Vykopávky Ivana Mládka aneb co na deskách nebylo z roku 1993.

Rarity. Ivan Mládek

311 Kč
Reggae & Ska Classics
Speciální kompilace nabízí ultimativní výběr rovných sta nejklasičtějších skladeb v rámci žánrů „reggae“ a „ska“.

Reggae & Ska Classics

143 Kč
Zobrazuji 461 - 470 z 910 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 .. 91 > >>