Nejprodávanější tituly v roce 2022
děti a mládež

Rok v pohádce - 11%
Jaro, léto, podzim, zima v pohádce je vždycky prima!
děti a mládež
Ukázky

Rok v pohádce

332 Kč
295 Kč
Samá voda - 11%
(1x)
Malý poseroutka popatnácté! Užije si Greg s rodiči letní výlet? Greg Heffley a jeho rodiče se vydávají na výlet a hodlají si ho pořádně užít!
děti a mládež

Samá voda

224 Kč
199 Kč
Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků - 11%
Jedenáctiletá Stela žije sice v zapadlé horské vesničce, ale o dobrodružství nemá nouzi. S dědečkem, tatínkem mašérem a smečkou šestnácti psů má o zábavu postaráno každý den. A co teprve, když se vydají na velké závody psích spřežení až na Aljašku!
děti a mládež

Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

233 Kč
207 Kč
Stín Malého Geparda - 11%
(1x)
Příběh o přátelství a schopnosti vcítit se do kůže toho druhého.
děti a mládež
Ukázky

Stín Malého Geparda

221 Kč
196 Kč
Vánoční příběhy - 11%
Kdo by neznal Vánoční koledu o mrzoutském starém mládenci Hrabounovi, kterému teprve smrt jeho obchodního partnera Prachouna a následná návštěva tří duší otevřou oči a on zjistí, co je opravdu důležité.
děti a mládež

Vánoční příběhy

269 Kč
239 Kč
Záhada dračího klíče - 11%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice.
děti a mládež

Záhada dračího klíče

242 Kč
215 Kč
Zpomal a pozoruj - 11%
Tato kniha je plná úžasných událostí, které se každý den v přírodě odehrávají. Některé z nich trvají dlouho, dny i týdny - například housenka, která se zakuklila a vylíhne se jako dospělý motýl, nebo veverka zahrabávající si zásoby žaludů na zimu.
děti a mládež

Zpomal a pozoruj

359 Kč
319 Kč
Čarodějnice Bordelína - 11%
Do poklidného lesa Bambručáku se jednoho dne nastěhuje čarodějnice Bordelína a začne pořádná mela! Téhle malé uličnici totiž nic v lese není po chuti. Ale protože přece není čarodějnicí jen tak pro nic za nic, brzy si vše přečaruje podle svého gusta.
děti a mládež

Čarodějnice Bordelína

242 Kč
215 Kč
Hlemýždím tempem - 11%
(1x)
Poetický příběh o pouti jednoho hlemýždě, nejen pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Hlemýždím tempem

269 Kč
239 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 11%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
děti a mládež

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

206 Kč
183 Kč
Jmenuji se Martina - 20%

Martina se stále víc propadá do spárů bulimie Martina vyrůstala pouze se zamindrákovanou matkou. Veškerá výchova směřovala k tomu, aby se z dcery nestala boubelka. Nesmí být tlustá, osamělá a nešťastná jako máma.

děti a mládež
Ukázky

Jmenuji se Martina

179 Kč
143 Kč
Modrý Poťouch - 11%
Poťouch bývá různě velký a různě barevný. Každý Poťouch má trumpetkové našeptávadlo, dva z pěti prstů na ruce výrazně delší, těm se říká popichovadla, a zbylé tři prsty jako přísavky.
Kniha je celobarevná a bohatě ilustrovaná.
děti a mládež

Modrý Poťouch

242 Kč
215 Kč
Morgavsa a Morgana - Dračí chůvy - 11%
(1x)
Morgavsa a Morgana jsou dvě čarodějky. Tedy vlastně jenom Morgavsa. Morgana se čarodějnickému řemeslu teprve učí a zatím si nevede moc dobře....
děti a mládež

Morgavsa a Morgana - Dračí chůvy

269 Kč
239 Kč
Parkourista - 11%
(1x)
Pohyb, svoboda, poznání… to je parkour!
děti a mládež

Parkourista

269 Kč
239 Kč
Farma - Moje první dotyková knížka - 11%
Dotyková knížka se zvířátky na farmě je ideální pomůcka pro batolata, která díky hmatovým prvkům v knize procvičí svou jemnou motoriku.
děti a mládež

Farma - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
děti a mládež

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Jak to žije - Mláďata - 11%
(1x)
Toto veršované leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije mezi mláďaty, a procvič si prstíky!
děti a mládež
Ukázky

Jak to žije - Mláďata

224 Kč
199 Kč
Počítání
Toto malé leporelo je určeno přesně pro dětské ručky. Díky veselým a jednoduchým obrázkům se vaše dítě naučí základní slovíčka a čísla. Kniha obsahuje zrcátko.
děti a mládež

Počítání

89 Kč
Šimonovy pracovní listy 26 - 11%
Pracovní sešit se zaměřuje na rozvoj grafomotorických dovedností. Předškolní děti, jimž jsou pracovní listy určeny, se stávají spoluautory hravých a veselých obrázků.
děti a mládež

Šimonovy pracovní listy 26

152 Kč
135 Kč
Tuze hladová housenka - 11%
Eric Carle je jedním z nejuznávanějších autorů současné dětské literatury a jeho příběh o nenasytné housence je jeho nejznámějším dílem. Knížka byla přeložena do více než 50 jazyků a prodalo se jí přes 33 milionů výtisků.
děti a mládež

Tuze hladová housenka

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>