Nejprodávanější tituly v roce 2022
ekonomie

Zobecněná mikroekonomie - 11%
Zobecnění mikroekonomie (maximalizace pravděpodobnosti přežití subjektu) umožnilo autorům modelovat ekonomickou racionalitu i v oblastech, kde ziskové kriterium není vhodné, jako je přerozdělování, neziskový sektor, pozitivní i negativní externality.
ekonomie

Zobecněná mikroekonomie

216 Kč
192 Kč
Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe - 20%
Druhé, rozšířené a aktualizované vydání knihy reaguje na společenské, ekonomické, politické a legislativní změny ve financování územních samospráv. První část je věnována struktuře veřejné správy a rozpočtu jako základnímu plánu každé samosprávy.
ekonomie
Ukázky

Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe

331 Kč
265 Kč
INTRASTAT a DPH v příkladech - 20%
Potřebujete vyplnit INTRASTAT? Ve druhém, aktualizovaném vydání praktické a jedinečné publikace naleznete nejen výklad, ale i konkrétní příklady z praxe. Příklady reagují na zavedení podrobnějšího členění kódů povahy transakce uvedením konkrétního kódu.
ekonomie
Ukázky

INTRASTAT a DPH v příkladech

169 Kč
135 Kč
Jak prodat nemovitost v době krize - 20%
Máte nemovitost, kterou byste rádi prodali, nebo ji už nějakou dobu prodáváte? Ačkoli jste snížili její cenu, žádní zájemci o koupi vám nevolají a vy se začínáte zlobit? Na trh, na svého makléře a kdoví na co ještě?
ekonomie
Ukázky

Jak prodat nemovitost v době krize

169 Kč
135 Kč
Krizové řízení podniku - 20%
Na podnik působí řada jevů, které ohrožují dosahování podnikových cílů a často také samotnou existenci firem. Nejčastějším přístupem podnikového managementu je řešení krize, až když v podniku nastane.
ekonomie
Ukázky

Krizové řízení podniku

319 Kč
255 Kč
Mezinárodní management - 20%
Moderní publikace poskytuje komplexní obraz o důvodech vzniku, funkci, vnitřních řídících a rozhodovacích procesech, produktech a budoucnosti nadnárodních firem v kontextu současných světových událostí a reálií ČR.
ekonomie
Ukázky

Mezinárodní management

246 Kč
197 Kč
Oceňování podniku a standardy hodnoty - 20%
První publikace na toto téma u nás je určena všem, kteří mají co do činění s oceňováním aktiv pro různé účely, např. pro nákupy a prodeje podniků, fúze, akvizice, účetnictví a účetní konsolidace, oceňování v rámci účetnictví vedeného dle IAS/IFRS...
ekonomie
Ukázky

Oceňování podniku a standardy hodnoty

458 Kč
366 Kč
Public relations - moderně a účinně - 20%
Úspěšná publikace je aktualizována a doplněna o nové poznatky z oblasti corporate designu a corporate governance, je rozšířena o nový fenomén on-line PR - blogování, více se věnuje veletržnímu PR.
ekonomie
Ukázky

Public relations - moderně a účinně

302 Kč
242 Kč
Dokonalá manažerská selhání - 20%
(1x)
Hledáte recept na úspěšně řízení? Chcete vědět, zda jste dokonalý manažer a jaká manažerská teorie platí pro dvacáté první století? Pak si tuto knihu v žádném případě nekupujte!
ekonomie
Ukázky

Dokonalá manažerská selhání

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 481 - 490 z 506 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 51 > >>