Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
ženy

Hančina cesta
(1x)
Cesta za svobodou vedla peklem. Příběh Hany Sternlicht v sobě zrcadlí úděl židovského obyvatelstva českých zemí 20. století. I větve její rodiny brutálně uťal holokaust.
ženy
Ukázky

Hančina cesta

332 Kč
Protančit život
Kniha Protančit život představuje dramatičku a spisovatelku Zuzanu Kočovou (1922–1988) koláží jejích pečlivě vybraných deníkových zápisků, dobových textů, článků a ohlasů, které komentuje její syn Jan Burian s odstupem téměř padesáti let.
ženy

Protančit život

315 Kč
Sidonie
(1x)
Náš příběh začíná nálezem slavného obrazu namalovaného Maxem Švabinským. Za klidnou tváří na portrétu se skrývá výjimečná žena.
ženy
Ukázky

Sidonie

446 Kč
Voda, která hoří
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
ženy
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
Kniha o naději
Jane Goodallová, světoznámá přírodovědkyně a průkopnice výzkumu chování zvířat, se už desítky let neúnavně věnuje také ochraně ohrožených živočišných druhů.
ženy

Kniha o naději

358 Kč
Můj příběh
(4x)
Michelle Obamová se díky svému životu naplněnému smyslem a úspěchy stala jednou z nejikoničtějších a nejpodmanivějších žen naší éry.
ženy
Ukázky

Můj příběh

358 Kč
Eliška Přemyslovna
Poslední Přemyslovna, matka císaře Karla IV. a hrdá a samostatná žena - tím vším byla česká královna Eliška.
ženy

Eliška Přemyslovna

332 Kč
Nasraná máma 2
Porodila jsem. Události rázem nabraly nečekaný spád. Bum, prásk, dítě a k němu nepřeberné množství informací. Můj mozek hlásí ihned v prvních hodinách přetížení. Kdo mohl čekat, že toho bude tolik. Je to dítě! Není to urychlovač částic.
ženy

Nasraná máma 2

441 Kč
Sisi - mladá císařovna
Císařovna Alžběta je jednou z nejslavnějších žen historie a nadchne každou novou generaci: Sisi – pohádková princezna s tragickým osudem, emancipovaná panovnice, moderní ideál krásy, nesmrtelný mýtus.
ženy

Sisi - mladá císařovna

359 Kč
Život s Otou - 53%
(1x)
Dita Krausová (nar. 1929), jejíž válečné zážitky inspirovaly španělského autora Antonia Iturbeho k bestselleru Osvětimská knihovnice a která své osudy shrnula v autobiografii Odložený život (2018), nyní přibližuje životní pouť svého manžela.
ženy

Život s Otou

287 Kč
134 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 196 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 20 > >>