Nejprodávanější tituly v roce 2022
řemesla - dílna

Z ničeho něco k něčemu - 11%
Tato kniha vám ukáže nejen jak snadno lze starým věcem vrátit jejich původní lesk a funkčnost, ale navíc vám prozradí způsob, jak je můžete mávnutím kouzelného proutku důmyslně přetvořit na zcela nová a originální výtvarná díla!
řemesla - dílna

Z ničeho něco k něčemu

269 Kč
239 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
řemesla - dílna

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Paličkování III
Paličkovaná krajka má mnoho podob. Od tradičních jemných deček až po moderní a neobvyklé oděvní doplňky. Vyzkoušejte si propojení klasické techniky a netradičního materiálu.
řemesla - dílna

Paličkování III

134 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
řemesla - dílna
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
řemesla - dílna
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
řemesla - dílna
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Tvořivá recyklace v zahradě - 11%
Z recyklovaných předmětů a materiálů, snadno dostupných z domácích zdrojů nebo v obchodech pro kutily, se naučíte vyrábět vše potřebné pro vaši zahradu od ptačího krmítka až po altánek!
řemesla - dílna

Tvořivá recyklace v zahradě

269 Kč
239 Kč
Komíny - 20%
Třetí vydání publikace aktuálně (podle nových evropských norem) a srozumitelně seznamuje čtenáře s problematikou odvodu spalin od spotřebičů na tuhá, kapalná a plynná paliva. Dotýká se jak novostaveb, tak i rekonstrukcí.
řemesla - dílna
Ukázky

Komíny

144 Kč
115 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
řemesla - dílna
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Smalt ve výtvarné tvorbě - 20%
Kniha přináší ucelené informace o smaltu v umělecké tvorbě a přibližuje jeho historické a současné techniky.
řemesla - dílna
Ukázky

Smalt ve výtvarné tvorbě

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>