Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
alternativní medicína

Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
alternativní medicína
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 20%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
alternativní medicína
Ukázky

Kraniosakrální biodynamika

210 Kč
168 Kč
Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
alternativní medicína
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Mystický léčitel - 20%
Chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct?
alternativní medicína
Ukázky

Mystický léčitel

509 Kč
407 Kč
Bylinkopedie - 20%
(1x)
Velká kniha bylin a rostlin, které známe z české přírody, vhodná pro zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství nebo majitele zahrad. Encyklopedie i praktická příručka v jednom plná fotografií, užitečných rad a zdravotních tipů, napsaná autory stejnojmenného úspěšného blogu. Najdete zde nejznámější a nejpoužívanější bylinky s návody, jak je pěstovat, k čemu je používat a jak si připravovat léčivé přípravky.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinkopedie

279 Kč
223 Kč
Bylinkopedie 2 - 20%
Další velká kniha bylin a rostlin ze série Bylinkopedie, které známe z české přírody, vhodná pro zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství nebo majitele zahrad. 
alternativní medicína
Ukázky

Bylinkopedie 2

249 Kč
199 Kč
Celostní medicína a Saamova akupunktura - 20%
Úvod do problematiky korejské celostní medicíny a akupunktury z pera profesora východního lékařství, který nejen o tomto oboru přednáší na vysoké škole, ale řadu let také vede soukromou kliniku východní medicíny v Koreji, nyní i v USA.
alternativní medicína
Ukázky

Celostní medicína a Saamova akupunktura

177 Kč
142 Kč
Duše na kari - 20%
(3x)

Tři týdny v sestavě pestřejší než směs koření kari Nejlepším způsobem, jak poznat ajurvédu v praxi, je vydat se přímo do Indie. Autorka deníku chtěla dopřát očistu svému tělu, mysli i duši. To ale netušila, na koho tam narazí…

alternativní medicína
Ukázky

Duše na kari

199 Kč
159 Kč
Léčivé byliny v květináči a na zahradě - 20%
V knize najdete 25 nejběžnějších druhů divokých léčivých bylin a způsoby, jak je pěstovat v bezprostřední blízkosti obydlí.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivé byliny v květináči a na zahradě

280 Kč
224 Kč
Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
alternativní medicína
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>