Nejprodávanější tituly v roce 2022
botanika

Stromy - 11%
Publikace přináší zajímavosti a podrobné informace o jednotlivých druzích z celé Evropy.
botanika

Stromy

269 Kč
239 Kč
Tajemný život lesa - 11%
(1x)
Co je to vlastně les? Jsou to jen stromy? Anebo se mezi všemi těmi tajuplnými, propletenými větvičkami a kořeny skrývá ještě něco víc?
botanika
Ukázky

Tajemný život lesa

269 Kč
239 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

botanika

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

134 Kč
Vše o pěstování hub
V knize najdete vše, co potřebujete vědět pro úspěšné pěstování hub v domácích podmínkách. Dozvíte se, jak si snadno vypěstovat jedlé druhy hub a pochutnat si na nich.
botanika
Ukázky

Vše o pěstování hub

226 Kč
Přesazená
Zalít, pohnojit, přesadit. Žít.
botanika
Ukázky

Přesazená

323 Kč
Plané rostliny - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků.
botanika

Plané rostliny

269 Kč
239 Kč
Anatomie rostlin - 20%
(1x)
Učební text "Anatomie rostlin" shrnuje základní poznatky o stavbě rostlin. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány rostlinné buňce, pletivům, primární a sekundární stavbě vegetativních orgánů a reprodukčním orgánům.
botanika
Ukázky

Anatomie rostlin

150 Kč
120 Kč
Sbíráme čirůvky - 11%
Kniha pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek.
botanika

Sbíráme čirůvky

449 Kč
399 Kč
Atlas jedlých rostlin
(1x)
Baví vás přicházet v kuchyni na stále nové chutě? Pak je pro vás tento atlas jako dělaný. Najdete v něm totiž popis 120 druhů rostlin, které můžete jednoduše přidat do různých pokrmů a obohatit tak vám již známá jídla.
botanika

Atlas jedlých rostlin

206 Kč
Rostliny na každém kroku - 11%
Nové, doplněné vydání klasiky mezi botanickými příručkami. Ve dvanácti kapitolách zažijete dvanáct setkání s rostlinami středoevropských biotopů.
botanika

Rostliny na každém kroku

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>