Nejprodávanější Kniha v roce 2022
filosofie a náboženství

Chasidská vyprávění - 11%
(2x)
Formou krátkých, až anekdotických příběhů, představuje autor učení a životní postoje chasidů, židovských „zbožných“, kteří se vyznačovali hlubokou vírou a důsledným zachováváním Zákona.
filosofie a náboženství

Chasidská vyprávění

511 Kč
454 Kč
Klaun to zkouší znovu - 11%
(2x)
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování s názvem Klaun to zkouší znovu
filosofie a náboženství

Klaun to zkouší znovu

225 Kč
200 Kč
Evangelium „neznámého“ boha - 11%
(1x)
Třetí, novými texty doplněné a přepracované vydání raně křesťanských textů nalezených v Nag Hammadí, které mění tradiční pohled na vznik křesťanství, postavu Ježíše Krista a počátky katolické církve.
filosofie a náboženství

Evangelium „neznámého“ boha

Jan Kozák (ed.)
378 Kč
336 Kč
Bázeň a chvění / Nemoc k smrti - 11%
Kniha Bázeň a chvění si bere název z novozákonních epištol. Kierkegaard se snaží pochopit úzkost, jakou musel cítit Abraham, když ho Bůh vyzval, aby obětoval svého syna Izáka.
filosofie a náboženství

Bázeň a chvění / Nemoc k smrti

428 Kč
380 Kč
Zvířata v Hebrejské bibli a v židovské tradici - 11%
Monografie „Zvířata v hebrejské bibli a židovské tradici“ se zabývá zvířecím světem v klasických textech judaismu a v tradici od starověku až po současnost. Základním biblickým textem, který definuje vztah mezi člověkem a zvířaty, je v knize Genesis
filosofie a náboženství

Zvířata v Hebrejské bibli a v židovské tradici

245 Kč
218 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Marxismus a skok do království svobody - 11%
(1x)
Jedinečný pokus o analýzu marxismu jako filozofického a sociologického systému, založeného na utopickém myšlení směřování k individuální svobodě.
filosofie a náboženství

Marxismus a skok do království svobody

448 Kč
398 Kč
Rozhoduj se jako jezuita - 11%
(1x)

Denně stojíme před množstvím pro náš život méně nebo více důležitých rozhodnutí. Vždy bychom se ale chtěli rozhodnout správně. Co to ale vlastně je správné rozhodnutí?

filosofie a náboženství

Rozhoduj se jako jezuita

205 Kč
182 Kč
Vzpoura proti modernímu světu - 11%
(1x)

Vzpoura proti modernímu světu je jedním z opomíjených, ale i velice kontroverzních literárních milníků 20. století. Rozvádí zdrcující kritiku moderního Západu, založeného na konzumu a sekularismu, masové konformitě a průměrnosti.

filosofie a náboženství

Vzpoura proti modernímu světu

719 Kč
639 Kč
Andělské rady - 11%
(3x)
Potřebujete si rychle vytáhnout kartu, která vás povzbudí a dodá vám pocit jistoty? Rozhodujete se mezi několika možnostmi a hledáte jasnou odpověď?
filosofie a náboženství

Andělské rady

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>