Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
detektivky

Klasztor, Návrat - 20%
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
135 Kč
Žárlivost a jiné povídky - 20%
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

detektivky
Ukázky

Žárlivost a jiné povídky

269 Kč
215 Kč
Mezi ďáblem a mořem - Doggerland 3. - 20%
Světově proslavená zpěvačka Luna se po desetileté kariérní pauze vrací na rodný Doggerland, aby tam natočila nové album, a odstartovala tak svůj comeback.
detektivky
Ukázky

Mezi ďáblem a mořem - Doggerland 3.

298 Kč
238 Kč
Jako veš v kožichu - 20%
(5x)
Nový případ svérázné učitelky Josefíny Divíšková a šarmantního komisaře Tvrdíka.
detektivky
Ukázky

Jako veš v kožichu

279 Kč
223 Kč
Temné hodiny - 20%
(2x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici...
detektivky
Ukázky

Temné hodiny

249 Kč
199 Kč
Království slepých - 20%
(1x)
Přestože je Armand Gamache stále suspendovaný, rozhodně nezahálí. Snaží se vystopovat zásilku nebezpečných drog, než se dostanou mezi lidi a začnou je zabíjet.
detektivky
Ukázky

Království slepých

349 Kč
279 Kč
Stvůra - 20%
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
detektivky
Ukázky

Stvůra

249 Kč
199 Kč
Poutníci ze Svaté země
V odborných historických kruzích vyvolal nedávno rozruch nález latinských rukopisů z počátku 15. století na zámku v Českém Krumlově. Původně byly považovány za náboženské traktáty sepsané jako polemika s názory Jana Husa a jeho následovníků.
detektivky
Ukázky

Poutníci ze Svaté země

189 Kč
Smrtící bílá - 20%
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
311 Kč
Matčin hrob - 20%
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
detektivky
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 965 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 97 > >>