Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
humor

Hurááá na chalupu - 20%
Máte chalupu? Nebo chatu? Nebo na ni aspoň jezdíte? Ano? No tak to jste náš člověk! Protože to určitě víte, že největším nepřítelem člověka není alkohol ani terorista, ale krtek. V trávníku! Protože ten je nevyhubitelný! Také je vám jasné, že sekání trávy
humor
Ukázky

Hurááá na chalupu

69 Kč
55 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3 - 20%
(9x)
Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3

148 Kč
118 Kč
Zájezd snů - 20%
(3x)
Tahle knížka je plná příběhů. Má ale něco navíc… Příběhy se odehrávají na nejrůznějších místech světa a vy se díky nim dozvíte, kde se báječně večeří, kde se dají potkat galantní muži, kde se promenádují celebrity, kde je úchvatná vyhlídka, kde můžete najít kila pravých hřibů a kde vám děti dají aspoň na deset minut pokoj.
humor
Ukázky

Zájezd snů

279 Kč
223 Kč
Užívej života! - 20%

Užívej života na plný pecky, dřív než ti zubatá podrazí kecky!  Tak zní jedno z „mouder“ Haliny Pawlowské, která si umí udělat legraci z každé, třeba i smutné situace, a taky hlavně ze sebe. A díky jejím praktickým radám je svět často mnohem veselejší.

humor
Ukázky

Užívej života!

249 Kč
199 Kč
Tohle lidi hodně berou - 20%
Druhé vydání sbírky fejetonů stand-up komika Pavla Tomeše, kterého můžete znát z televizních pořadů Comedy club nebo Na stojáka. Je možné domluvit se s cizinci, řemeslníky, mimozemšťany, ženami, dětmi nebo s Davidem Copperfieldem?
humor
Ukázky

Tohle lidi hodně berou

199 Kč
159 Kč
Slunečné dny a mořský vánek - 20%
Na trajektu směřujícím na ostrov Wight opouští Jodie svůj londýnský život, kariéru i manžela. Má v plánu uchýlit se načas na bratrův útulný hausbót Slunečné dny, kde doufá, že nalezne ticho a klid.
humor
Ukázky

Slunečné dny a mořský vánek

339 Kč
271 Kč
Mýty - 20%
(2x)
Nikdo neumí milovat a nenávidět, toužit a podvádět tak odvážně a rafinovaně jako řečtí bohové a bohyně. Jsou jako my, ale jejich činy a dobrodružství jsou vepsány do nebeské klenby nad našimi hlavami.
humor
Ukázky

Mýty

280 Kč
224 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 4 - 20%
(5x)
Čtvrtá část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 4

148 Kč
118 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Aristokratka ve varu - 20%
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
humor
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 438 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 44 > >>