Nejprodávanější tituly v roce 2022
cestopisy

Indie: Návod k použití - 11%
Překvapivá a zábavná cesta za poznáním do země protikladů. Německý spisovatel Ilija Trojanow, který v Indii přes šest let žil a zevrubně ji procestoval, nabízí osvěživě svébytný pohled na současný indický všední život.
cestopisy
Ukázky

Indie: Návod k použití

242 Kč
215 Kč
Zápisky z Afghánistánu
(1x)
Autentické svědectví z válečných oblastí Afghánistánu od známého reportéra.
cestopisy
Ukázky

Zápisky z Afghánistánu

279 Kč
EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí - 11%
(3x)
Vydejte se s autorem na výstřední putování světem, během něhož poznáte, jaké to je ztroskotat s dřevěnou bárkou u somálských hranic, pašovat ploštice z Karibiku, chytit horečku dengue, stát se miliardářem v Německu, očkovat psy proti vzteklině v Keni, zažít žahnutí nejjedovatější medúzou světa čtyřhrankou smrtelnou, stopnout si vlak či bangladéšské komando před zásahem, zavítat na ostrovy afrických narkobaronů, ošálit alžírského velvyslance, skončit v karanténě s neznámým infekčním onemocněním, rozhodnout o nouzovém přistání transatlantického letu a mnoho dalšího.
cestopisy

EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí

314 Kč
279 Kč
Namaste - 11%
Tato kniha shrnuje četné tvůrčí pobyty v Indii, pozorování života prostých lidí, ale i dramata, která se odehrávají v mé mysli, jež se marně snaží pochopit smysl toho neuvěřitelně pestrého hemžení. Polovinu knihy tvoří ilustrace.
cestopisy

Namaste

404 Kč
359 Kč
Born to Run - Zrozeni k běhu - 11%
(3x)
Autor knihy se jako miliony jiných amatérských běžců aspoň jednou ročně vážně zranil.
cestopisy
Ukázky

Born to Run - Zrozeni k běhu

359 Kč
319 Kč
Štěchovický poklad – konec legend - 11%
Proč se za desítky let nepodařilo najít slavný štěchovický poklad? Protože romantický příběh o bednách plných zlata je falešná stopa a největší lež Třetí říše.
cestopisy

Štěchovický poklad – konec legend

341 Kč
303 Kč
Mezi světy - 11%
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
cestopisy

Mezi světy

476 Kč
423 Kč
Místo, odkud není návratu - 11%
Lidé se musejí dozvědět, co Ujguři v Číně zažívají. Mihrigul Tursunová se stala jednou z obětí čínských snah o totální asimilaci ujgurské menšiny.
cestopisy
Ukázky

Místo, odkud není návratu

359 Kč
319 Kč
Stát v rozkladu - 11%
(1x)
Proč naše země stále nevzkvétá? Koronavirová pandemie v plné nahotě ukázala ochablé tělo Česka. Stát není pořádně schopen postarat se o své chudé, nemocné a ohrožené.
cestopisy

Stát v rozkladu

269 Kč
239 Kč
Jak (ne)cestovat - 11%
Pěšky, nebo letadlem? Na vlastní pěst, nebo se zájezdem? Co vlastně hledáme, když navštěvujeme cizí země? Co nového chceme objevit, kolik jsme toho na sobě ochotni změnit, čeho jsme připraveni se vzdát? Německý spisovatel Ilija Trojanow žil na čtyřec
cestopisy

Jak (ne)cestovat

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 401 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 41 > >>