Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
cizojazyčná

B. Proudew - 20%
(3x)
Helena Součková, an eight-year-old schoolgirl in a small provincial town, deals not only with the uniquely dismal side of life in communist Czechoslovakia.
cizojazyčná
Ukázky

B. Proudew

190 Kč
152 Kč
Džin - 20%
(1x)
Kniha o behaní, (ťažkom) živote a najmä o láske. Trojica autobiografických noviel zo života režimom prenasledovanej rodiny a dospievaní v atmosfére totalitnej šedi. Dvadsaťpäť rokov po prvom oficiálnom vydaní vychádza Džin konečne v reedícii.
cizojazyčná
Ukázky

Džin

249 Kč
199 Kč
Muž, který zemřel - 20%
Tato novelka patří k posledním dokončeným pracem a znalci Lawrencova díla si ji cení jako malý skvost, do něhož autor citlivě vložil svůj názor na křesťanství a současně na klíčovou roli osvobozené sexuality.
cizojazyčná
Ukázky

Muž, který zemřel

49 Kč
39 Kč
Pavouk - 20%
Magické povídky současníka Gustava Meyrinka, básníka fantastické grotesky. Postavy jeho příběhů jsou jedinou skutečností v nedefinovatelnosti a nevědomí lidského bytí vystaveného šílenství, sugesci a hrůze v obnažené realitě syrového života.
cizojazyčná
Ukázky

Pavouk

49 Kč
39 Kč
Rosa alchemica - 20%
Okultní, poetické, romanticky laděné‚ povídky nositele Nobelovy ceny za literaturu. Soubor povídek Rosa Alchemica patří v kontextu básníkova díla k jeho nejmystičtějším pracím.
cizojazyčná
Ukázky

Rosa alchemica

49 Kč
39 Kč
A colleague from the middle of nowhere - 20%
A young woman abandoned her husband in Cuba. She returned with a big trauma that she has to cope with. She has to take great pains to do so.
cizojazyčná
Ukázky

A colleague from the middle of nowhere

49 Kč
39 Kč
Dante Alighieri A1/A2 - 20%

Učte se italsky s Dantem! Ponořte se s námi do životního osudu Danta Alighieriho. O jeho životě se toho ví málo, vlastnoruční rukopisy jeho děl beze stopy zmizely, ale velikost a význam jeho děl byly uznány již pár let po jeho smrti.

cizojazyčná
Ukázky

Dante Alighieri A1/A2

169 Kč
135 Kč
Jih proti Severu B1/B2 - 20%
Mnozí autoři napsali desítky knih, a marně čekali na úspěch. Margaret Mitchellové, americké novinářce a spisovatelce, k jeho dosažení stačilo napsat jen knihu jedinou. Jih proti Severu.
cizojazyčná
Ukázky

Jih proti Severu B1/B2

199 Kč
159 Kč
The Count Of Monte Cristo - 20%
Hrabě Monte Christo je po Třech mušketýrech druhý nejznámější historicko-dobrodružný román francouzského spisovatele Alexandra Dumase staršího.
cizojazyčná
Ukázky

The Count Of Monte Cristo

99 Kč
79 Kč
České pohádky - Czech fairy tales - 20%

Klasické české pohádky v dvojjazyčném vydání Klasické české pohádky, které předávají po věky prarodiče svým vnukům, k vám nyní přicházejí v bohatě ilustrované dvojjazyčné knize, aby potěšily děti i dospělé. V knize najdete deset nejznámějších pohádek na motivy Karla Jaromíra Erbena a Boženy Němcové.

cizojazyčná
Ukázky

České pohádky - Czech fairy tales

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>