Nejprodávanější tituly v roce 2022
psychologie

Rozdělené self - 11%
Člověk v pozici outsidera, který se odcizil sám sobě a společnosti, nemůže prožívat sebe samého či ostatní jako „skutečné“.
psychologie

Rozdělené self

329 Kč
292 Kč
Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
psychologie

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
Ven z bludiště - 11%
Tato kniha je pokračováním slavného bestselleru Kam se poděl můj sýr. Metaforou úspěchu byla správná cesta, jak se dostat k sýru. Ke dvěma známým postavičkám se tentokrát přidává třetí, s jejíž pomocí zjistíte, jak se dostat z bludiště.
psychologie

Ven z bludiště

197 Kč
175 Kč
Chci od života víc - 11%
Chci od života víc je kniha inspirativních příběhů lidí, kteří se rozhodli, že se i přes různé životní peripetie nevzdají naděje na řešení a budou hledat cestu, i kdyby jim to mělo trvat tisíc let. Nezáleží na tom, s čím se v životě potýkáme, ale na tom, jak se k tomu postavíme.
psychologie

Chci od života víc

269 Kč
239 Kč
Jsem z tebe nemocný - 11%
Uznávaný autor Kurt Tepperwein se ponejprv, v prvním dílu knihy, zabývá významem vztahů, abychom pochopili, jak souvisejí se zdravím a jaký smysl mají. Ve vztazích se toho hodně učíme, jelikož nám jsou pověstným zrcadlem.
psychologie

Jsem z tebe nemocný

268 Kč
238 Kč
Kdy - 20%
Dělejte ve správný čas ty správné věci. Co je klíčovou, a přitom podceňovanou ingrediencí každého úspěchu? Správné načasování.
psychologie
Ukázky

Kdy

229 Kč
183 Kč
Péče v závěru života - 11%
Cílem odborné publikace je seznámit čtenáře s vybranými aspekty péče o pacienta v závěru života. Kniha je určena lékařům, sestrám, ostatním zdravotnickým profesionálům, psychologům i sociálním pracovníkům.
psychologie

Péče v závěru života

221 Kč
196 Kč
Psychologie sebeobrany - 11%
Po přečtení téhle knihy snad pochopíte, že sami můžete značně snížit riziko násilného přepadení a že i v jeho průběhu existují způsoby, jak se ubránit.
psychologie

Psychologie sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Rodina - 11%
(1x)
Další z řady knížek Guy Gilberta se zabývá tématem rodiny. Patří mezi ty nejnovější, takže reflektuje aktuální situaci pohledu na rodinu, jak ji podnítil svými projevy a iniciativami papež František.
psychologie

Rodina

134 Kč
119 Kč
Rodina a její paměť v nás ve světle třígeneračních vyprávění - 11%
Paměť byla dosud při studiu rodiny zcela opomíjena. Autorky knihy, historička a psycholožka, svou ojedinělou a mimořádně důkladnou analýzou dokazují, že rodinná paměť představuje důležitou složku rodinného fungování, související jak s rodinnými v
psychologie

Rodina a její paměť v nás ve světle třígeneračních vyprávění

224 Kč
199 Kč
Sociální nevědomí u osob, skupin a společností - 3.díl - 11%
Sociální nevědomí III - porozumění pro události dějin i pro vztahy mezi lidmi, v malé skupině i velké společnosti: nový, zajímavý pohled poskytuje mladá disciplína - skupinová analýza. Zde je třetí díl úspěšné řady v českém překladu.
psychologie

Sociální nevědomí u osob, skupin a společností - 3.díl

Earl Hopper (ed.), Haim Weinberg (ed.)
329 Kč
292 Kč
Co nás nezabije...
Kniha je určena terapeutům pracujícím s traumatizovanými klienty, i všem, kteří sami prožili nepříznivou událost, potýkají se s příznaky posttraumatické stresové poruchy a hledají nemedicínský přístup k jejich zvládání.
psychologie

Co nás nezabije...

134 Kč
Moudrost pokojného bojovníka Světla - 11%
Miloš Matula, spisovatel, duchovní učitel, kouč, terapeut, cestovatel a badatel již déle než 17 let pracuje ve své šamansko-ezoterické škole Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla také s afirmacemi a denními myšlenkami moudrosti.
psychologie

Moudrost pokojného bojovníka Světla

269 Kč
239 Kč
Nahoru a našišato - 11%
Čas běží a autor, který před deseti roky vydal svoji úspěšnou publikaci Třicet případů aneb malé, bílé, kulaté, končí svoji lékařskou praxi, aby se mohl věnovat jinému poslání. Především kněžskému.
psychologie

Nahoru a našišato

151 Kč
134 Kč
Naslouchat univerzu - 11%
Alfred A. Tomatis (1920-2001) byl světoznámým lékařem, odborníkem na v oblasti ušního, nosního a krčního lékařství a badatelem v oblasti akustiky. Je autorem alternativního lékařského postupu založeného na slyšení a poslouchání.
psychologie

Naslouchat univerzu

313 Kč
278 Kč
Peklo v duši - 20%
S touto knihou porozumíte lidem, kteří střídají nálady, číší nezřízenou aktivitou a doslova zaplavují své okolí megalomanskými plány.
psychologie
Ukázky

Peklo v duši

169 Kč
135 Kč
Pravý muž 21. století - 20%

Cesta k nalezení modeního mužství a jeho vědomého prožívání v dnešním světě. Praktický průvodce hlubinami mužského nitra, cesta k sebeuvědomění a lepším vztahům. Od autora bestselleru Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše.

psychologie
Ukázky

Pravý muž 21. století

254 Kč
203 Kč
Psychiatry and Pedopsychiatry - 11%
Učebnice Psychiatrie a pedopsychiatrie přehledným způsobem zachycuje obor psychiatrie v celé jeho šíři. Text v anglickém jazyce.
psychologie

Psychiatry and Pedopsychiatry

441 Kč
392 Kč
Psychologie duchovního života - 11%
Dílo renomovaného psychologa prof. Vladimíra Smékala se zabývá mnoha úrovněmi vztahu mezi psychologií a spiritualitou. Vysvětluje, co je to duchovní život a jaké má účinky na psychiku, seznamuje s významnými názory na otázky existence duše.
psychologie

Psychologie duchovního života

124 Kč
110 Kč
Slovník sociální patologie - 20%
Autoři z katedry sociální patologie a sociologie na Pedagogické fakultě Univerzity Hradec Králové předkládají vybrané klíčové pojmy z oboru sociální patologie.
psychologie
Ukázky

Slovník sociální patologie

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50