Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
děti a mládež

Období čarodějů - 20%
Po staletí čerpali čarodějky a čarodějové moc z ročních dob a udržovali tak klima v rovnováze. Atmosféra je však stále nevyzpytatelnější, a oni začínají ztrácet kontrolu. Naději na záchranu představuje Clara – vždyčarka, která jako jediná dokáže kombinovat magii všech čtyř ročních dob.
děti a mládež
Ukázky

Období čarodějů

194 Kč
155 Kč
Ohnivcova dcera - 20%
Daunis úplně nezapadá ani do svého rodného města, ani do blízké ojibwejské rezervace. Ani pro jedno není dost dobrá a v její rodině navíc v poslední době došlo k tragickým událostem.
děti a mládež
Ukázky

Ohnivcova dcera

329 Kč
263 Kč
Pohádky pro deštivé prázdniny - 20%
Konečně prázdniny… a venku se jako naschvál rozprší. Co s tím? Není nic lepšího než si zalézt pod deku s pohádkami, které vás přenesou do světa kouzel a fantazie.
děti a mládež
Ukázky

Pohádky pro deštivé prázdniny

249 Kč
199 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Dům na vřesovišti - 20%
Když Poppy narazí na opuštěný dům vysoko na vřesovišti, netuší, jaká tajemství se skrývají za jeho zdmi. Říká se, že v něm straší, může se tam ale dít i něco mnohem zlověstnějšího? A co s ním má společného Jodie Morganová, bodrá majitelka místní charitativní organizace na záchranu koní, která je na pokraji krachu?
děti a mládež
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Dům na vřesovišti

179 Kč
143 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Ztracená soupeřka - 20%
Poppy a její poník Neb se účastní své první skokové soutěže a Poppy je z toho pořádně nervózní. Proto si ani nevšimne, když v polovině přehlídky zmizí jedna ze soupeřek – nafoukaná dívka z bohaté rodiny Georgia Canningová.
děti a mládež
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Ztracená soupeřka

179 Kč
143 Kč
Popelářské pohádky - 20%
Dvacet pohádkových příběhů, ve kterých mají hlavní roli nejen popeláři, popelnice a kontejnery, ale také pohádkové postavy.
děti a mládež
Ukázky

Popelářské pohádky

254 Kč
203 Kč
Pošli fotky - 20%
(1x)
Na první pohled se zdá, že se na ospalém předměstí Jonesvillu ve státě Massachusetts nic moc neděje.
děti a mládež
Ukázky

Pošli fotky

319 Kč
255 Kč
Příběhy květinových víl - Tvoření z lučního kvítí - 20%
Luna má babičku jako z pohádky. Má krásné stříbrné vlasy a voní po bylinkách. Celé léto je totiž spolu sbírají a suší a babička jí o nich dokáže krásně vyprávět. Vymýšlí pro ni příběhy o květinových vílách, které Luna moc ráda poslouchá.
děti a mládež
Ukázky

Příběhy květinových víl - Tvoření z lučního kvítí

209 Kč
167 Kč
Příběhy ze zoo - Lachtánek nezbeda - 20%
Až Bětka vyroste, chce pracovat jako ředitelka zoo. Miluje totiž zvířata, a navíc s nimi dokáže rozmlouvat. Lachtánek Tonda je pořádný nezbeda. Neposlouchá maminku ani ošetřovatele, ale s Bětkou si rozumí. Nadchne se jejím vyprávěním o životě na moři a rozhodne se zoo opustit.
děti a mládež
Ukázky

Příběhy ze zoo - Lachtánek nezbeda

179 Kč
143 Kč
Příchozí - Kniha první - Pán snů - 20%
Marek, na první pohled nenápadný a nevýrazný kluk, má odmala vlastnost řídit své sny, kterou tají před svým okolím. Když cesta do jeho podvědomí rozšíří jeho vnímání i na pochody ve svém těle, získává tím zcela nové schopnosti.
děti a mládež
Ukázky

Příchozí - Kniha první - Pán snů

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 561 - 570 z 862 položek
<< < 1 .. 55 56 57 58 59 .. 87 > >>