Nejprodávanější Kniha v roce 2022
romantika

Hračka - 11%
Třetí, upravené vydání erotického bestselleru Hračka autorky Sylvy Lauerové (Otrok, Michael2007, ed. Královny slz a ostružin), jedné z nejkontroverznějších osobností české literární scény.
romantika

Hračka

251 Kč
223 Kč
Lži - 11%
Viola a Viktor mají na první pohled téměř ideální manželství. Milují jeden druhého, dcerku Nikolku, svou práci. Ale zdá se, že jejich vztah má přece jen trhliny...
romantika

Lži

296 Kč
263 Kč
Nikdy - 11%
(1x)
Po dvaceti letech společného života Petr jednoho krásného nedělního rána Katce oznámí, že miluje jinou. Sbalí si věci a je pryč. Spolu s ním i láska ve kterou Katka věřila, společné sny, plány a budoucnost.
romantika

Nikdy

296 Kč
263 Kč
Pozlátko - 11%
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
263 Kč
Úsvit lásky - 11%
Leona se po sestřině smrti rozhodla zůstat se švagrem Andym. Jemu pomůže s výchovou dětí a sama se vyhne nevítané péči svého svatouškovského bratra. Když však Andy skončí na několik týdnů v nemocnici, neví Leona, co řešit dřív.
romantika

Úsvit lásky

116 Kč
103 Kč
Láska jako z filmu - 11%
Máte-li rády romantické komedie, připravte si popcorn, sedněte si na gauč a začtěte se!
romantika

Láska jako z filmu

242 Kč
215 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Můj ne tak sladký život - 11%
Cat Crawfordová nechce nic jiného než být normální – nebo aspoň tak normální, jak jen dcera hollywoodského režiséra může být.
romantika

Můj ne tak sladký život

224 Kč
199 Kč
Cena mého života - 11%
Tina se narodila na chudém předměstí bývalé nigerijské metropole. Maminka jí umřela při porodu dalšího sourozence a s novou macechou si nepadly do oka. Dívka sní o tom, že uteče z domu, a její přání se v podstatě splní...
romantika

Cena mého života

89 Kč
79 Kč
Sex zero sex
(1x)
Strhující příběh, který se odehrává střídavě v Čechách a u Rudého moře, je plný exotiky, poznávání, humoru, vášně i erotiky. Ponoříte se do šťavnatých, nebývale intimních, s humorem i nadsázkou vylíčených zážitků zralé vdané Evropanky.
romantika

Sex zero sex

44 Kč
Zobrazuji 571 - 580 z 591 položek
<< < 1 .. 56 57 58 59 60 > >>